Töihin

Virtapajat

Virtapajat on Lounais-Hämeen yhteinen pajakonsepti.
Tavoitteenamme on, että pääset työhön, koulutukseen tai muuhun sinulle oikeaan palveluun.

kaksi tyttöä tutkii padilta fain nettisivuja

Virtapajat, uudenlainen nuorten työpaja

Virtapajat on Lounais-Hämeen yhteinen pajakonsepti, jossa sinua ohjataan ja valmennetaan asiakaslähtöisesti, yksilöllisesti ja sinun kasvuasi ja osallisuutta tukien koulutukseen tai työelämään suuntaavasti. Me virtavalmentajat liikumme Forssa, Jokioinen ja Ypäjä alueella, tarjoamme sinulle etävalmennusta. Teemme tiivistä yhteistyötä sinulle tärkeiden toimijoiden/verkostojen kanssa.

Virtapajoissa on eri vaihtoehtoja sinun oman tilanteesi ja edellytysten mukaan ja teemme kanssasi yhdessä etenemissuunnitelman, jota voimme yhdessä seurata. Tavoitteena on, että pääset työhön, koulutukseen tai muuhun sinulle oikeaan palveluun.

Virtapajat on suunnattu alle 29-vuotiaille nuorille. Toimintaan pääset TE-palveluiden, sosiaalitoimen, ohjaamon tai muiden yhteistyöverkostojen kautta. Voit olla myös itse yhteydessä meihin.

Työpaja on sinulle oikea vaihtoehto, jos haluat:

  • saada mielekästä sisältöä ja tekemistä arkeen
  • parantaa sosiaalisia taitoja sekä valmiuksiasi työelämään
  • kirkastaa tulevaisuudensuunnitelmiasi
  • saada työ- tai opiskelupaikan
  • saada tukea opintoihisi
  • kokemusta monipuolisista työtehtävistä aidoissa työympäristöissä

Toimintamme on ratkaisu- ja voimavarakeskeistä ja tavoitteenamme on luoda positiivisia kokemuksia ja saada sinut onnistumaan. Valmennuksessa sinua ohjataan löytämään omat voimavarasi, osaamisesi ja kiinnostuksen kohteesi sekä hyödyntämään ja kehittämään niitä. Työpaja tarjoaa sinulle vertaistukea, osallisuuden kokemuksia ja auttaa sinua sitoutumaan opintoihin tai työelämään. Toimintamme tavoitteena on luoda aito, pysyvä muutos.

Virtapajojen nuorten arki rakentuu ryhmä- ja yksilövalmennuksesta sekä työvalmennuksesta. Toimimme ja kehitämme toimintaamme ketterästi sinun tarpeidesi mukaan. Työpaja linkittyy tiiviisti oppilaitoksemme muuhun toimintaan, jotta valmentautumispolkusi kohti työelämää olisi mahdollisimman saumaton.

Virtavalmentajat

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä ja etsitään juuri sinun tarpeisiisi sopivat ratkaisut.

Ota yhteyttä