Töihin

Meille töihin

Työntekijämme ovat toimintamme sydän ja haluamme pitää kaikista hyvää huolta. Tarjoamalla henkilöstöllemme kouluttautumista ja kehitysmahdollisuuksia, varmistamme alamme edelläkävijyyden nyt ja tulevaisuudessa.

Tervetuloa edelläkävijöiden joukkoon

LHKK työnantajana huolehtii henkilökunnan hyvinvoinnista, jotta kaikki voivat työskennellä hyvässä yhteisössä ja elää hyvää arkea. Olemme arvolähtöinen työpaikka ja meillä työntekijöillä on todella merkitystä. Meillä ihmiset ovat tärkeitä – niin opiskelijat, asiakkaat kuin työntekijätkin. LHKK on henkilöstön mielestä hyvä työnantaja. Haluamme innostaa ja sitouttaa työntekijöitämme tarjoamalla heille upeita mahdollisuuksia urakehitykseen ja oman osaamisen syventämiseen. Työyhteisömme kokee, että olemme työnantajana hyväksyvä. Arvostamme erilaisia työntekijöitä, ja työntekijöitä kohdellaan tasa-arvoisesti.

Yhteisöllisyys, edelläkävijyys ja vastuullisuus ovat toimintamme perusta

Meidät tunnetaan innostuneista ja sitoutuneista työntekijöistämme, jotka ovat vaikuttamassa tulevaisuuteen monin eri tavoin. Kehitämme mielellämme uusia asioita yhdessä verkostojemme kanssa.  Uskomme, että yhdessä tekemällä ja ”Kyllä onnistuu”- asenteella päästään korkealaatuisiin tuloksiin ja luodaan hyvää työfiilistä. Pidämme huolta yhteisömme jäsenistä. Aina ei kaikki mene suunnitelmien mukaan, mutta siitä varmastikin opittiin.

Lupaamme, että opit työssäsi uusia asioita

Toimintamme monipuolisuus varmistaa hyvät oppimismahdollisuudet. Meillä tehdään työtä monenlaisissa tiimeissä: osaamin tiimeissä ja palvelutiimeissä. Tiimit tekevät paljon yhteistyötä keskenään. Tiimeillä on paljon valtaa ja vastuuta omasta työstään, tavoitteistaan ja onnistumisestaan, mikä tuo vaikuttamisen mahdollisuuksia, ymmärrystä kokonaisuudesta ja kehittymisnäkymiä. Olemme ylpeitä ja kiitollisia myös organisaation ulkopuolelta tulleista tunnustuksista.

Tarjoamme työtä, jolla on merkitystä

LHKK on vastuussa hyvästä tulevaisuudesta ja meillä sinusta tulee vastuunoton suunnannäyttäjä. Otat vastuun omasta työstäsi sekä oman tiimisi ja samalla yhteisösi onnistumisesta. Työssämme pääsemme vaikuttamaan kanssaihmistemme elämän suuntaan mitä vaikuttavammilla tavoilla. Kannamme vastuumme hyvästä koulutuksesta, ohjauksesta, työllistymisestä ja alueen kehittymisen mahdollisuuksista. Vaikuttavaa!

Haluamme sinun onnistuvan työssäsi

Meillä panostetaan perehdytykseen ja perehdytyssuunnitelma laaditaan kanssasi heti kun aloitat työn. Perehdytys ei tapahdu päivässä eikä viikossa vaan se jatkuu pitkälle ja haluamme, että saat perehdytystä aina kun sitä tarvitset. Koko henkilöstön osaamisen kehittymiseen panostetaan ja yksilölliset tarpeet otetaan huomioon.

Henkilöstöetumme tukevat jaksamistasi

Haluamme tarjota henkilöstöetuja, joilla saamme LHKK:laiset viihtymään töissä ja työkaverien kanssa ja voimaan kokonaisvaltaisesti hyvin. Varsinaisten etujen lisäksi kiitämme ja annamme tunnustusta pitkistä työurista.

Etumme ovat muun muassa:

 • Laajat koulutus- ja kehittymismahdollisuudet resursoituna kaikille työntekijöille, työelämäjaksot
 • Monipuoliset tehtävänkuvat, mahdollisuuden työnkiertoon
 • Laajat vaikuttamis- ja osallistumismahdollisuudet koko organisaation kehittämiseen
 • Edullinen työpaikkalounas työpäiväsi tueksi
 • Maksuton runsas buffet-aamiainen kerran kuussa
 • Jokaisena aamuna maksuton aamupuuro, maksuttomat aamu- ja iltapäiväkahvit
 • Laajennettu työterveyshuolto ympäri Suomen, työnohjaus
 • Ajanmukaiset työvälineet (laadukas kannettava tietokone ja puhelin)
 • Tarvittavat suojavaatteet ja -varusteet työhön
 • Yhteisöllisyysraha tiimeille yhteiseen tekemiseen ja kehittymiseen
 • Terveyden tueksi maksuton kuntosalin ja liikuntasalin käyttö, hierontatuoli, kehonkoostumusmittari
 • Tuemme henkilökunnan liikuntatapahtumiin osallistumista
 • ePassi: Liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointietu
 • etuhinta viihdeuimala Vesihelmeen
 • Yhteisiä omaehtoisia vapaa-ajan tapahtumia
 • Herttuajärven virkistysalueen käyttö (Honkamökki vain henkilökunnalle, Honkapirtti-juhlatila sekä Honkasauna) henkilökuntahintaan
 • Mahdollisuuden lähteä vaihtojaksolle ulkomaille
 • Opiskelijatöitä ja -palveluita edulliseen hintaan (esim. mm. autokorjaamo, ravintola- ja catering, kauneudenhoito, kuljetuspalvelut, rakentamisen ja pintakäsittelyn palvelut, keramiikkatuotteet. Tarjonta vaihtelee)

Joustavat mahdollisuudet työn ja muun elämän yhdistämiseen

Koska meille on tärkeää mahdollistaa sekä sinun hyvinvointisi ylläpitäminen että henkilökohtainen kehittymisesi, tuemme parhaamme mukaan sinua työn ja muun elämän, kuten opiskelun yhdistämisessä. Huomioimme myös erityiset tarpeet esimerkiksi lasten tai vanhempien hoitoon liittyen. Esimerkiksi työtehtävien salliessa meillä on 25 % etätyömahdollisuus.

Meillä LHKK:ssa voit hakeutua opiskelemaan kun ammattiosaamisen kasvattaminen tai pätevyyden lisääminen on omalla urapolulla ajankohtaista, niin kuin meillä LHHK:laiset vuosittain kouluttautuvatkin vuosittain useisiin eri tutkintoihin ja tutkinnon osiin.  Meiltä löytyy laaja valikoima myös omia koulutuksia ja valmennuksia eri tavoin järjestettynä, sekä uusille tulijoille että jo pidempään meillä työskennelleille. Henkilöstön osaamisen kehittymistä tuetaan Guidin-ohjelmistolla, josta löydät tarvittaessa suoraan perehdytystä, apua, tukea ja valmennusta eri tilanteisiin työssäsi.

Tule mukaan: meillä työtäsi arvostetaan, tiimissämme on kiva tehdä työtä ja pääset oppimaan uutta. Me myös haluamme, että sinä kerrot omat ajatuksesi ja ideasi meille.

Tule mukaan LHKK:laisten joukkoon!

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä ja etsitään juuri sinun tarpeisiisi sopivat ratkaisut.

Ota yhteyttä