Töihin

Meille töihin

Etsimme huipputiimiimme mukaan rohkeita työelämän uudistajia. Muutetaan yhdessä ammatillista koulutusta ja tulevaisuuden työelämää.

Meille töihin

Tervetuloa edelläkävijöiden joukkoon! Organisaatiomme on monialainen, kehittyvä ja työelämän tarpeisiin vastaava oppilaitos, joka tukee opiskelijan yksilöllistä kasvua ammattiin. Organisaatiossamme työskentelee n. 170 työntekijää, jotka ovat alansa ylpeitä ammattilaisia sekä työelämän rohkeita uudistajia.

Vastuullisuuden edelläkävijäoppilaitoksena kannamme oman yhteiskunnallisen vastuumme ja autamme sekä opiskelijoitamme ja työntekijöitämme sekä seutua ja sen työelämää kehittymään. Muuttuvassa maailmassa tarvitsemme osaavia tekijöitä ja yhteistyön taitajia, rohkeita kehittäjiä ja suunnan näyttäjiä, edelläkävijöitä. Tarjoamme uudistuvia ja innovatiivisia oppimisympäristöjä sekä yhteisön jossa kehitämme yhdessä ja kannamme vastuumme niin luonnosta kuin sosiaalisesta ympäristöstämme. Toimimme ennakoivasti ja valmennamme työelämän tarpeisiin. Kohtaamme opiskelijat yksilöinä ja yhteisömme jäseninä. Meille opiskelija on kaikki kaikessa.

Great Place to Work

Tarjoamme oppimiseen kannustavan työyhteisön, jossa ihmiset oppivat yhdessä ja toisiltaan. Meillä voit olla juuri sellainen kuin olet! Kannustamme toisiamme ja onnistumme yhdessä, iloitsemme ja pidämme hauskaa sekä töissä että vapaa-ajalla. Olemme Great Place To Work -sertifioitu työpaikka, jossa panostetaan työntekijöiden hyvinvointiin ja kehittymiseen.

 

Satsaamme henkilöstömme hyvinvointiin:

  • 200 euron liikunta- ja hyvinvointietu ePassilla
  • maksuton aamupuuro päivittäin + kerran kuukaudessa monipuolinen aamupala
  • henkilökunnan oma mökki vuokrattavissa
  • hierontatuoli, kehonkoostumusmittari ja koulun kuntosali käytettävissä (henkilökunnan salivuoro päivittäin)
  • etuhinta viihdeuimala Vesihelmeen
  • perehdytysohjelma, osaamisen kehittämisen kannustimet kuten työelämäjaksojen mahdollistaminen
  • etätyön mahdollistaminen

Lounais-Hämeen koulutuskuntayhtymä LHKK on Forssan ammatti-instituutin ylläpitäjä ja koulutuspalveluja tarjoavan Faktia Oy:n omistaja. Yhtymään kuuluu myös vuonna 2023 perustettu Fokka Säätiö, joka kehittää ja tarjoaa työllisyydenhoidon palveluita. Kuntayhtymän jäsenkuntia ovat Forssa, Jokioinen, Humppila, Somero, Tammela, Urjala ja Ypäjä. Kuntayhtymän kaikki kiinteät toimipisteet sijaitsevat Forssassa, mutta koulutusta järjestetään ympäri Suomen. Vuotuinen opiskelijamäärä on yhteensä n. 3500 ja kuntayhtymän palveluksessa on reilu 170 henkilöä.

Great Plavce to Work -sertifikaatin logo

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä ja etsitään juuri sinun tarpeisiisi sopivat ratkaisut.

Ota yhteyttä