Ajankohtaista

Avoimet työpaikat

Tältä sivulta löydät Lounais-Hämeen koulutuskuntayhtymän avoimet työpaikat.

lhkk:n henkilökunta ryhmäkuvassa ulkona

Avoimet työpaikat

Kone- ja tuotantotekniikan päätoiminen tuntiopettaja

Haemme osaavaan joukkoomme kehittämismyönteistä kone- ja tuotantotekniikan päätoimista tuntiopettajaa toistaiseksi voimassa olevaan virkasuhteeseen eläköityvän viranhaltijan työn jatkajaksi. Kone- ja tuotantotekniikan päätoimisen tuntiopettajan tehtävät painottuvat pääasiallisesti kone- ja tuotantotekniikan perustutkinnon sisältöjen opetuskokonaisuuksiin sekä yritysten tarpeista suunniteltuihin täsmä- ja rekrykoulutuksiin. Opettaja toimii Teknologiaosaamisen tiimin jäsenenä huolehtien yksilöllisten opintopolkujen toteutuksesta, opiskelijoiden ohjauksesta innostavalla ja kannustavalla työotteella oppilaitoksessa sekä […]

Lisätiedot ja hakeminen

Avoin työhakemus

Kiinnostaako työskenteleminen Lounais-Hämeen koulutuskuntayhtymässä? Kerro meille osaamisestasi sekä minkälaisesta työstä olet kiinnostunut. Olemme sinuun yhteydessä, mikäli meillä on avautumassa osaamistasi vastaava tehtävä. Kerrothan myös mikäli olet kiinnostunut toimimaan sijaisena tai asiantuntijana. Halutessasi voit liittää hakemukseesi CV:n.

Lisätiedot ja hakeminen


Jobparin avoimet työpaikat

Konserniimme kuuluva, rekrytointipalveluita tarjoava Jobpari hakee jatkuvasti uusia osaajia yrityskumppaneilleen. Olisitko sinä sen etsimä puuttuva palanen?