Tietoa meistä

Lounais-Hämeen koulutuskuntayhtymä on ammatillisen koulutuksen edelläkävijä.

Tietoa meistä

Edelläkävijän asenteella työelämää kehittämässä

Lounais-Hämeen koulutuskuntayhtymä on ammatillisen koulutuksen edelläkävijä. Se vastaa opiskelijoiden ja työelämän osaamistarpeisiin Forssan seudulla järjestämällä työelämäläheisiä osaamisen kehittämisen sekä työllisyyden hoidon palveluita tulevaisuuden tarpeita ennakoiden. Lakisääteistä koulutusta tarjoaa Forssan ammatti-instituutti -niminen oppilaitos ja markkinaehtoista koulutusta Faktia Oy.

Kuntayhtymän jäsenkuntia ovat Forssa, Jokioinen, Humppila, Somero, Tammela, Urjala ja Ypäjä. Kuntayhtymän kaikki kiinteät toimipisteet sijaitsevat Forssassa. Vuotuinen opiskelijamäärä on n. 3500. Kuntayhtymän palveluksessa on 130 henkilöä. Kuntayhtymäkonsernin vuosittaiset toimintatuotot ovat n. 13 milj. euroa.

Edelläkävijän organisaatiostamme tekee erityisesti vastuullisuuteen sekä kestävään kehitykseen satsaamisemme. Olemme vastuullisuuden edelläkävijä, ja meille on ensimmäisenä Suomessa myönnetty Kestävä tulevaisuus oppilaitoksissa -sertifikaatti. Lisäksi meiltä löytyy myös Ekokompassisertifikaatti, joka osoittaa meidän tekevän aidosti vaikuttavia ympäristötekoja joilla on tavoitteet, aikataulut ja seuranta. Faktialle taas on myönnetty Yhteiskunnallinen yritys sekä Vastuullinen työnantaja -merkki.

 

Girl sitting on the floor with a laptop raising his arms with a look of success

Tietoa meistä

Great Place to Work

Tarjoamme oppimiseen kannustavan työyhteisön, jossa ihmiset oppivat yhdessä ja toisiltaan. Meillä voit olla juuri sellainen kuin olet. Kannustamme toisiamme ja onnistumme yhdessä, iloitsemme ja pidämme hauskaa töissä ja vapaa-ajalla.

Emme siis syyttä ole Great Place To Work!

vanhempi nainen tutkii kirjoja kädessä kahvikuppi istuu pöydän ääressä pöydällä läppäri ja hedelmäkulho

3277

opiskelijaa

1403

opiskelijavuotta

190

työntekijää

49

henkilöstön keski-ikä

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä ja kerro meille miten voimme auttaa.

Ota yhteyttä