Yhteistyö ja verkostot

Meille verkostotyö on arkipäivää ja etsimme aina uusia yhteistyökumppaneita.

Yhteistyö ja verkostot

Ennen näkemätöntä työllisyyden hoidon yhteistyötä

Forssan seudulla tehdään työllisyyden hoitoa aivan uudenlaisella otteella: seudun kunnat ja työllisyyden hoidon toimijat ovat solmineet omaehtoisen allianssisopimuksen, jonka myötä ne ovat päättäneet kehittää seudun työllisyyden hoidon palveluita yhteisenä verkostona niin, että sekä työnhakijoille että työnantajille tarjottavat palvelut olisivat asiakasystävällisempiä sekä helpommin saavutettavissa. Virta-verkoston tavoitteena on luoda seudulle työllisyydenhoitoon yksi luukku, josta asiakkaat pääsevät tarvitsemansa palvelun piiriin nopeasti ja vaivattomasti. Lisäksi yhdistämällä voimansa seudun toimijat pystyvät tarjoamaan monipuolisempia ja laadukkaampia palveluita asiakkailleen. LHKK on tiiviisti mukana tässä verkostossa yhtenä työllisyyden hoidon toimijana.

Business team work process. Photo professional crew working with new startup project. Project managers meeting. Analyze business plans laptop. Blurred background, film effect, bokeh. Horizontal

Yhteistyö ja verkostot

Kansainvälinen yhteistyö avaa ovia opiskelijoille

Meillä on pitkän linjan perinteet kansainvälisessä yhteistyössä. Olemme arvostettu yhteistyökumppani monelle ammatilliselle oppilaitokselle Euroopassa ja muualla maailmassa. Forssan ammatti-instituutti tarjoaa opiskelijoilleen monenlaisia kansainvälistymismahdollisuuksia, joista suosituimpia ovat ulkomaan vaihtojaksot. Lisäksi lähetämme vaihtojaksoille myös opettajiamme sekä muita työntekijöitämme, ja vierailemme aktiivisesti yhteistyöorganisaatioissamme ympäri maailman.

Lue lisää Fain sivuilla

Group Of College Students Collaborating On Project In Library

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä ja kerro meille miten voimme auttaa.

Ota yhteyttä