LHKK:n Onnistumispodi

Kuule mitkä olivat Lounais-Hämeen koulutuskuntayhtymän suurimmat saavutukset 2023 ja mitä asiantuntijat niistä sanovat: mistä oivalluksista voisi olla iloa myös muille ja miten LHKK voisi viedä onnistumisiaan nextille levelille.

Onnistumispodi

Podcastit

LHKK:n Onnistumispodi -podcastissa käsitellään Lounais-Hämeen koulutuskuntayhtymän onnistumisia vuodelta 2023, jotka liittyvät LHKK:n strategisiin painopisteisiin joita ovat mm. yhteiskunnallinen osallisuus, vastuullisuus, teknologia ja kilpailukyky. Kuudessa jaksossa vierailevat asiantuntijat keskustelevat oman aihealueensa onnistumisista, miettivät miten niitä voisi skaalata muihin organisaatioihin tai esimerkiksi valtion toimintoihin ja antavat vinkkejä miten onnistumista voisi saada vieläkin enemmän irti. Vakiopanelisteina toimivat Forssan lehden toimijttaja Sami Koljonen sekä Forssan yrittäjien hallituksen puheenjohtaja Teemu Kajava, podin juontaa ja keskustelua vetää Tamoran Tom Hagelberg. Heidän lisäkseen jaksossa vierailee teemakohtaisia asiantuntijavieraita kuten digitalisti/futuristi/biohakkeri Tom Himanen, emeritusprofessori Karl-Erik Michelsen sekä Uudenmaan liiton hallintojohtaja Inka Tikkanen.

Jakso 1: Vahva ja dynaaminen yhteys seudun yrityksiin ja toimijoihin
Jakso 2: Markkinoinnin ja viestinnän tehostaminen
Jakso 3: Toiminta yhteiskunnallisen osallisuuden vahvistamisessa
Jakso 4: Ilmasto ja vastuullisuus
Jakso 5: Teknologia
Jakso 6: Kilpailukyvyn vahvistaminen

kooste onnistumispodien kansikuvista

Kuuntele viimeisin jakso

 

Onnistumispodi

Onnistumiskertomus 2023

LHKK julkaisee vuosittain tilipäätöksen yhteydessä onnistumiskertomuksen, jossa nostetaan esiin työyhteisön isoja ja pieniä onnistumisia. Se pohjautuu kuntayhtymän strategiaan ja esittelee erityisesti niihin toimiin jotka ovat edistäneet kuuden strategisen painopistealueen kehittymistä, vahva ja dynaaminen yhteys seudun yrityksiin ja toimijoihin, markkinoinnin ja viestinnän tehostaminen, toiminta yhteiskunnallisen osallisuuden vahvistamisessa, ilmasto ja vastuullisuus, teknologia sekä kilpailukyvyn vahvistaminen. Onnistumiset on kerätty henkilökunnalta ja ilmiantoja ovat saaneet tehdä myös kuntayhtymän asiakkaat ja sidosryhmät. Ilmiantoja kertyi huikea määrä ja suurin osa niistä saatiin onnistumiskertomukseen mukaan.

Onnistumiskertomus 2023

kaksi miestä nauraa ja pitää pään päällä kuvaa hehkulampusta

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä ja kerro meille miten voimme auttaa.

Ota yhteyttä