Uusimmat kirjoitukset

Ruokahävikistä ratkaisuiksi

Tarjoilu- ja ruokahävikkiä vähennettiin merkittävästi mm. hävikistä kertovalla biovaa'alla sekä ResQ-hävikkiruokamyynnillä.

Lue kirjoitus

Alumnus Jose Paz

Kun vuonna 2016 meillä vaihdossa ollut Joselta kysyy miksi hän yhä toimii meillä vapaaehtoisena alumnina, vastaus on ihmiset.

Lue kirjoitus

Yhteisöllinen siivouspäivä toi yhteen

Toukokuussa toteutettiin viihtyisyyttä lisäävä yhteisöllinen siivouspäivä, johon osallistui noin 350 ihmistä kaikilta aloilta.

Lue kirjoitus

Fokka Säätiö – kokonaisvaltainen vastuunkantaja

Fokka Säätiö rekisteröitiin vuonna 2022 ja vuoden aikana tehtiin jo merkittäviä avauksia.

Lue kirjoitus

Ambassador-hanke vei Euroopan Komissioon

Miia Ojala esitteli yhdessä espanjalaisen kumppanioppilaitoksen yhteisen hankkeen tuotoksia Euroopan Komission järjestämässä tilaisuudessa.

Lue kirjoitus

Opiskelijan onnistuminen on meidän onnistumisemme

Opiskelijalle parhaiten sopiva polku löytyy usein kun erilaisia vaihtoehtoja pohditaan yhdessä.

Lue kirjoitus

Kansainvälinen opetuskeittiö

Ravintola- ja catering-alan opiskelija halusi kiittää opettajiaan hyvästä opetuksesta.

Lue kirjoitus

Pintaa syvemmällä on unelma

Alaa Al-Doleimi on ottanut ensimmäiset askeleet kohti unelmaansa: hän haluaa perustaa yrityksen alalle, jonka töitä hän ei saisi edes tilata kotimaassaan.

Lue kirjoitus

Raksa Pedagogisella pysäkillä

Kehitimme uuden yhteistyön mallin jossa suurin hyötyjä on opiskelija.

Lue kirjoitus

Pasin yritys animoi ja visualisoi – mutta kuka on Pasi?

Opettajan kuvitukseen liittyvästä avunpyynnöstä lähti Tomasin NYT-yrityksen matka, joka kerryttää hänelle myös osaamispisteitä.

Lue kirjoitus