Ammatilliset opettajat

Kone- ja tuotantotekniikan päätoiminen tuntiopettaja

Hae paikkaa

Haemme osaavaan joukkoomme kehittämismyönteistä kone- ja tuotantotekniikan päätoimista tuntiopettajaa toistaiseksi voimassa olevaan virkasuhteeseen eläköityvän viranhaltijan työn jatkajaksi.

Kone- ja tuotantotekniikan päätoimisen tuntiopettajan tehtävät painottuvat pääasiallisesti kone- ja tuotantotekniikan perustutkinnon sisältöjen opetuskokonaisuuksiin sekä yritysten tarpeista suunniteltuihin täsmä- ja rekrykoulutuksiin. Opettaja toimii Teknologiaosaamisen tiimin jäsenenä huolehtien yksilöllisten opintopolkujen toteutuksesta, opiskelijoiden ohjauksesta innostavalla ja kannustavalla työotteella oppilaitoksessa sekä työpaikalla, näyttöjen arvioinnista sekä koulutusten suunnittelusta ja kehittämisestä yhdessä muun tiimin kanssa.

Haettavalta henkilöltä edellytämme soveltuvaa kone- ja tuotantotekniikan koulutusta, teknologia- ja robotiikkaosaamista, sekä toiminnanohjausjärjestelmän osaamista, monipuolista ja ajantasaista työkokemusta kone- ja tuotantoteollisuudesta, opiskelijalähtöistä ja ammattista kasvua tukevaa ohjausotetta, joustavuutta muuttuvissa tilanteissa ja halua kehittyä työn mukana. Hallitset alalla käytössä olevat keskeiset ohjelmat kuten CAD/ CADS, Inventor, Mastercam, (SolidWorks) ja Wincam.

Eduksi katsomme kokemuksen opetustyöstä toisella asteella, tiimityöskentelystä, Wilma- ja ItsLearning oppimisympäristöjen käytöstä sekä Lounais-Hämeen alueen työelämätuntemuksen. Hyödyksi on ammatillisen koulutuksen suunnittelu- ja kehittämisosaaminen ja täydennyskoulutuksien kehittäminen yrityksen tarpeiden mukaisesti. Tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja osaat toimia toisinaan haastavissakin työtehtävissä. Olet ratkaisukeskeinen ja asiakaslähtöinen tiimipelaaja.

Tehtävään valittavalta edellytämme asetuksen 1150/2017 mukaista kelpoisuutta tai alan erikoisammattitutkintoa sekä erityisen vahvaa tai erikoistunutta käytännön työtaitoa.
Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät OVTES:n osio C palkkaliitteen mukaan. Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote ja selvitys terveydentilasta.

Tehtävään perehtymisen vuoksi työ alkaa 1.10.2024 tai sopimuksen mukaan.
Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. Käytämme anonyymiä rekrytointia ja pyydämme sinua täyttämään hakemuksesi siten, että et ilmaise henkilöyttäsi hakemustekstissä. Valitsemme haastatteluun kutsuttavat hakijat anonyymisti ja henkilötietosi sekä mahdolliset liitteet tulevat nähtäville vasta haastateltavien valinnan jälkeen. Huomioithan tämän ja kirjaat tehtävän kannalta olennaisen koulutuksen ja työkokemuksen hakemukseen niille varatuille paikoille.

Hakuaika päättyy 28.7.24 klo 23.59. Haastattelut toteutetaan viikolla 32.

Hae paikkaa