Yrittäjyys on kasvussa – NYT

NYT-yrittäjän oppimispolku on suosiossa, sillä harjoitusyrittäjänä on mahdollisuus tienata hyvät tienestit opiskelun ohessa turvallisesti ja vakuutettuna.

NYT-oppimiskokonaisuus on kansainvälisellä tasolla mietitty juttu, joka toimii ensimmäisenä siltana yrittäjyyteen. Tekemällä opiskelija oppii tuomaan osaamisensa näkyväksi ja siinä sivussa hänen työelämä-, yrittäjyys- ja taloustaitonsa kehittyvät ikään kuin kaupan päälle.

Meillä on tarjota osaajia yrityksiin. Se on hienoa! Yrittäjämäinen tekeminen on innostavaa ja kivaa. Yrittäjyys on koko ajan nousussa ja yrittäjämäinen asenne on välttämättömyys myös työntekijälle.

-Jaana Jussila, lehtori

Jatkona NYT-harjoitusyritykselle voi olla kevytyrittäjyys tai Y-tunnuksella olevat muut yrittäjyysvaihtoehdot. Joillakin aloilla yrittäjyys on selkeä vaihtoehto, kuten keramiikka- ja kauneudenhoitoalalla. Marketta Innan työ NYT-yrittäjien kanssa saa kiitosta Jaana Jussilalta. Todelliset NYT-onnistumiset tulevat näkymään usein muutaman vuoden tai jopa kymmenen vuoden päästä ja niistä on opettajankin aina kiva kuulla!