Value Trainer®-arvovalmentajakoulutus ensimmäisenä Suomessa

Arvojen kautta ja arvojen varassa tehtävä liiketoiminta on kasvava trendi niin yritysmaailmassa kuin muissakin organisaatioissa. Faktiassa oli tehty valmennuksia eri organisaatioille arvojohtamisen teemoista, mutta kun Value Trainer -koulutuksen mahdollisuutta esiteltiin, Leea Kantelus ja Minna Mäkinen tunnistivat heti tuhannen taalan paikan. Konseptia lähdettiin kehittämään Faktiassa projektinomaisesti.

Koulutus ja erityisesti Leea kouluttajana on saanut paljon kiitosta. Hän on saanut aina asiakaspalautteista täydet pisteet. Leean on sanottu osaavan haastaa positiivisesti. Hän vetää koulutuksia valmistautuneena, mutta silti herkällä otteella osallistuvien henkilöiden kysymysten edessä.

Koen omaksi onnistumiseksi sen, että elän niin kuin opetan. Kun Value Trainer- konseptin kehittäjä lähestyi meitä, niin hän ajatteli että Faktiassa arvot ja vastuullisuus on totta.

– Leea Kantelus, Faktian palvelupäällikkö

Myös Täysii-seminaari pyysi marraskuussa Leeaa puhumaan arvoista ja arvoilla johtamisesta. Value Trainer -koulutuksen opiskelijat saavat koulutuksesta ammatin sekä Arvovalmentajan tittelin ja sertifioinnin. He mahdollistavat myöhemmin teoillaan sen, että yhteiskunnallinen hyvä lähtee kasvuun. Sillä on kauaskantoisia vaikutuksia suomalaiseen työelämään, joka voi toivottavasti taas hieman paremmin.