Uutta pintaa ja toiminnallisuutta

Tilojen remontoinnit ja päivitykset ovat systemaattista tekemistä. Toukokuussa oli G-rakennuksen vuoro päästä remontoitavaksi. Isoimmat muutoskohteet olivat invahissi, hybridiluokka ja sen siirtoseinä ja kaikkien toivomat taukotilat. Myös käytäviä avattiin ja tiloja luotiin.

Sote-ala on kasvava ala LHKK:ssa, joten ambulanssitallin laajennus oli iso juttu. Tila mahdollistaa oppimisen aidoissa ensihoidon tilanteissa ambulanssilla. Myös itse ambulanssi päivitettiin 2023. Opetushenkilökunnalta on saatu siitä kehuja.

Palveluesimies Ari Ellonen kehuu tilojen yhteissuunnittelua tiimien kanssa. G-rakennuksen päivityksen suunnittelussa tiimit pääsivät antamaan kommentteja neljässä eri tapahtumassa auditoriossa. Arkkitehti oli myös mukana. Kaikkien tahtotila kuultiin.

Lopulta kaikki oli saatava mahtumaan budjettiin ja eri toiminnallisuuksien osalta oli mietittävä mitkä voidaan tehdä sekä miten jokin tarve ja toive voidaan toteuttaa. Se, että tiimit miettivät yhdessä tarpeita vaikutti pitkälle. Tilojen kanssa oltaisiin tekemisissä pitkään ennen seuraavaa päivitystä. Yhteissuunnittelussa oli mietittävä oppimista ja opettamista nyt ja tulevaisuudessa. Aika moni tiimien toive toteutui uusissa tiloissa.