Tarjouspyyntö joka sai hunajan valumaan

Toukokuun loppupuolella Minna Mäkisen sähköpostiin kilahti tarjouspyyntö Jotpasta neljään koulutuskokonaisuuteen työelämän rakennemuutoksen tukemiseen elintarvikealalla. Summat olivat houkuttelevia ja tavoitteet kiinnostavia, myös osaamista niiden toteuttamiseen löytyi. Päätettiin osallistua kolmeen kilpailutukseen ja kasata tiimi tarjouksien ympärille. Muuten tarjouspyyntöihin vastaaminen olisi ollut aivan mahdotonta. Nytkin teki tiukkaa, mutta palkinto kiilsi silmissä ja tiimiorganisaation tekemisen malliin uskottiin lujasti.

Olen tehnyt paljon tarjouksia. Mutta tämä oli sellainen että hunaja vaan valui. Huusin hetken aulassa. Juoksin johtotiimiin. Laatupisteet mitä saatiin oli aivan huikeat. Ne olivat lähellä 100 pinnaa.

Minna Mäkinen, asiakkuuspäällikkö ja elinvoimakoordinaattori

Tarjouksen saattaminen valmiiksi kesälomien aikana oli valtava urakka, mutta se tuotti tulosta. Syyskuussa saatiin tieto että LHKK:ään kuuluva Faktia voitti kaikki 3 tarjousta. Toteutusaikaa koulutuksien avaamiseen annettiin neljä kuukautta. Mukana on jo 30 opiskelijaa eri yrityksistä. Oppiminen tapahtuu täysin digitaalisella alustalla, jonne on rakennettu opintojen aikainen ohjaus. Opiskelijat etenevät omaan tahtiinsa.