LHKK:n monet tapahtumat

Vuonna 2023 LHKK oli esillä ennätysmäisesti 24 eri tapahtumassa, mukaan lukien ensi kertaa Pohjoismaiden suurimmassa opetus- ja kasvatusalan tapahtumassa Educassa. Isoja tapahtumia samana vuonna olivat myös Forssan messut ja Tule tekijäksi -koulutustapahtuma. Yhteishaun rekrytointiviikot järjestettiin kahdesti, samoin kuin avoimet ovet -tapahtuma. Näiden järjestämisessä oli mukana koko henkilöstö.

Mukana tapahtumissa ovat myös työelämäpalvelut ja Jobpari. Kuhunkin tapahtumaan laaditaan agenda ja asetetaan tavoite yhdessä. Tapahtumiin lähdetään aina positiivisella asenteella, koulutukset ja palvelut edellä. Kyseessä    on   vahvan   brändityön tekeminen,   jonka tavoitteena on saada LHKK nimenä esille ja tutuksi. Talo tunnettiin ennen brändityön tekemistä monessa paikassa vain Forssan ammatti-instituuttina.

Muiden tapahtumien lisäksi LHKK järjestää kuukausittain tutustumispäiviä, joissa peruskoululaiset pääsevät tutustumaan LHKK:n tarjoamiin koulutusaloihin. Nämä tapahtumat ovat olleet menestys. Tammikuussa 2024 tutustumispäivässä oli 40 osallistujaa ja määrät ovat kasvussa.