Uutinen

Lounais-Hämeen koulutuskuntayhtymä on Great Place to Work

avatar

Tanja 09.3.2023

Great Place to Work -sertifikaatin logo

Lounais-Hämeen koulutuskuntayhtymän 2022 on ollut juhlantäyteinen: ensin sille myönnettiin Ekokompassi -sertifikaatti, sitten se sai arvostetun ammatillisen koulutuksen laatupalkinnon, ja nyt viimeisimpänä sille on juuri myönnetty Great Place to Work -sertifikaatti.

Great Place to Work -sertifiointi™ on luotettava ja globaalisti arvostettu tunnustus erinomaisesta työntekijäkokemuksesta, luottamukseen perustuvasta yrityskulttuurista ja sitoutuneisuudesta hyvän työpaikan rakentamiseen. Sertifiointi on kolmannen osapuolen, Great Place to Work®:n, myöntämä tunnustus erinomaisesta työntekijäkokemuksesta. Työntekijäkokemus on tutkittu Trust Index -henkilöstötutkimuksella ja siksi sertifiointi perustuu työntekijöidemme aitoihin kokemuksiin.

Osoitus hyvän työpaikan rakentamisesta

”Sertifiointi osoittaa että Lounais-Hämeen koulutuskuntayhtymä on sitoutunut kehittämään kulttuuriaan ja rakentamaan hyvää työpaikkaa” kertoo Great Place to Work Suomen toimitusjohtaja Katriina Grönqvist.

”Yrityskulttuurin kehittäminen on tärkeää – sekä työntekijöiden että liiketoiminnan kannalta. Kulttuurin kehittämistyö ei kuitenkaan koskaan lopu, sillä henkilöstön hyvinvoinnista ja heidän kokemuksestaan on tärkeää pitää huolta jatkuvasti.”

”Olemme osaltamme mukana kehittämässä suomalaista työelämää sekä määrittelemässä miltä tulevaisuuden yhteiskunta ja työelämä näyttää” listaa koulutuskuntayhtymän johtaja Maaria Silvius ja iloitsee LHKK:n olevan ammatillisen koulutuksen edelläkävijä myös tässä asiassa. ”Meidän tiimiorganisaatiomme kiinnostaa kovasti ja meitä pyydetään usein esittelemään sitä eri toimijoille. Sen kehittymistä seurataan kanssamme mielenkiinnolla ja siitä otetaan mallia.”