Uutinen

Meillä on haku päällä: Ammatillinen ohjaaja, vuorotteluvapaan sijainen 

avatar

Tanja 17.8.2023

Haemme osaavan ja kehitysmyönteiseen työyhteisöömme ammatillista ohjaajaa tieto- ja viestintätekniikan ja liiketoiminnan aloille vuorotteluvapaan ajaksi 1.9.-31.12.2023.

Tehtävään valittavalta edellytämme soveltuvaa koulutusta tai muuta kautta hankittua osaamista. Arvostamme kasvatus- ja ohjausalan koulutusta. Eduksi katsomme kokemuksen opiskelijoiden ohjaamisesta.

Ohjaajan pääasiallisiin tehtäviin kuuluvat työskenteleminen moniammatillisessa tiimissä, jonka tavoitteina on tukea opiskelijoita elämänhallinnassa ja opiskeluun liittyvissä haasteissa. Hän ohjaa opiskelijoita opettajan työparina oppitunneilla, käytännön harjoituksissa työsalissa sekä työpaikoilla. Ohjaajan toimenkuvaan kuuluu myös ohjauksen kehittämiseen liittyviä tehtäviä sekä avustavia tehtäviä. Valittavalla henkilöllä tulee olla vähintään B-ajokortti.

Tehtävässä menestyminen edellyttää ammatillisen koulutuksen sisällön ymmärtämistä, halua ja kykyä tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa, tietoteknisiä perustaitoja, joustavuutta ja halua oppia koko ajan uutta. Tehtävässä tarvitset itseohjautuvuutta ja ratkaisukeskeistä työotetta, kärsivällisyyttä, tiimityötaitoja sekä asiakaslähtöistä ajattelua. 

Opinto- ja työtodistukset pyydämme haastatteluun kutsuttavilta.

Ennen tehtävän vastaanottamista valitun tulee esittää rikostaustaote lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukaisesti sekä selvitys terveydentilastaan. LHKK on savuton työpaikka.

Tehtävässä on 2kk koeaika. Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES mukaan.

Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lähetä vapaamuotoinen hakemus henkilöstöpäällikölle osoitteeseen seija.lempiainen@lhkk.fi

Kyseessä on vuorotteluvapaan sijaisuus. Varmista edellytyksesi tulla valituksi tehtävään.

Lisätietoja

henkilöstöpäällikkö Seija Lempiäinen, seija.lempiainen@lhkk.fi, 040 347 4260

opiskelijapalveluiden johtaja Sari Saukoniemi, sari.saukoniemi@lhkk.fi, 040 6815 622