Valitse sivu

FORSSAN AMMATTI-INSTITUUTTI | FAKTIA OY

LOUNAIS-HÄMEEN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ

Vaikuttavia ratkaisuja

Tarjoamme joustavia ratkaisuja koulutus- ja kehittämistarpeisiin. Tuemme muutostilanteiden suunnittelua kattavan palveluvalikoimamme sekä koulutus- ja rahoitusratkaisujen avulla. Valmennamme yritysten työtekijöitä kohtaamaan tulevaisuuden haasteet yksilöityjen yrityskohtaisten koulutusten avulla.

Muutoksessa on mahdollisuus

Työyhteisöissä tulee tilanteita, jolloin toimintaa täytyy sopeuttaa. Yritys voi laajentaa tai tehdä uudelleenjärjestelyjä, jolloin tarvitaan työkaluja muutoksen sisällön ja toteutustavan hallintaan. Muutosprosessin suunnitelmallinen johtaminen ja henkilöstön sitouttaminen muutokseen takaavat parhaiten tavoitteiden saavuttamisen ja onnistumisen kokemuksen koko työyhteisölle. Hyvin hallittu muutos saattaa avata organisaatiolle ennennäkemättömiä mahdollisuuksia.

Työyhteisövalmennuksesta voimaa

Toimivan työyhteisön rakentaminen on osa hyvää johtamista. Työyhteisön toimivuuteen ja työhyvinvointiin panostaminen näkyy hyvänä työskentelyilmapiirinä, asiakastyytyväisyytenä, toiminnan laatuna ja euroina viivan alla.

Tarjoamme työhyvinvointipalveluja yhteisön työhyvinvoinnin johtamiseen, työyhteisön hyvinvointiin ja yksilön työhyvinvointiin. Asiakkaan tarpeeseen suunnitellut työyhteisövalmennukset ja työnohjaukset auttavat pitämään katseen tulevaisuudessa ja organisaation perustehtävässä.

Lue lisää työnohjauksesta

Ota yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä teille sopiva ratkaisu!

Forssan ammatti-instituutti &
Faktia Oy
Postiosoite:  PL 12, 30101 Forssa
Käyntiosoite: Saksankatu 27

sähköposti: kirjaamo@lhkk.fi

Keskus 040 7130 555
avoinna ma-to klo 8-15 ja pe 8-14

Opintotoimisto
avoinna ma-to klo 9-15