Valitse sivu

FORSSAN AMMATTI-INSTITUUTTI | FAKTIA OY

LOUNAIS-HÄMEEN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ

Työvalmennuksen erikoisammattitutkinto

Työvalmennuksen erikoisammattitutkinto kehittää taitoasi toimia työssä jaksamisen edistäjänä ja tukena asiakkaiden erilaisissa muutos- ja siirtymävaiheissa, jotka voivat liittyä työelämään pääsemiseen, työelämässä pysymiseen tai työhön palaamiseen. Koulutuksessa otat haltuun työvalmennuksen toimintaympäristön, palvelujärjestelmän ja valmennusmenetelmät. Tutkinto soveltuu työvalmentajille, asiantuntijoille ja esimiehille, jotka työskentelevät esimerkiksi sosiaali- ja kuntoutusalan yksiköissä, työhönkuntoutussäätiöissä, työ- ja toimintakeskuksissa, kuntoutuslaitoksissa, palvelukeskuksissa, työterveyshuollossa, oppilaitoksissa, työpajoissa, yrityksissä tai yksityisenä ammatinharjoittajana.

Työvalmennuksen erikoisammattitutkinto on työelämän arvostama, Opetushallituksen virallinen näyttötutkinto, jossa osaaminen osoitetaan käytännön työtehtävissä. Tutkinnon suorittaminen edellyttää alan työpaikkaa.

Katso koulutuksen sisältö

Työvalmennuksen erikoisammattitutkinnon perusteet

Lisätietoja:

Tutkintovastaava Anni Hult

AloituspäiväKoulutusHaku päättyy
Työvalmennuksen erikoisammattitutkinto + Jatkuva haku

Erikoisammattitutkinnot

Leipurimestarin erikoisammattitutkinto

FORSSAN AMMATTI-INSTITUUTTI | FAKTIA OY LOUNAIS-HÄMEEN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Facebook Instagram Leipurimestarin erikoisammattitutkinto Tutkinnon suorittanut työskentelee leipomossa valmistaen leipomotuotteita. Hän voi työskennellä tuotannon suunnittelu-...

Kondiittorimestarin erikoisammattitutkinto

FORSSAN AMMATTI-INSTITUUTTI | FAKTIA OY LOUNAIS-HÄMEEN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Facebook Instagram Kondiittorimestarin erikoisammattitutkinto Kondiittorimestarin erikoisammattitutkinnon suorittanut työskentelee konditoriassa valmistaen konditoriatuotteita. Hän...

Dieettikokin erikoisammattitutkinto

Dieettikokin erikoisammattitutkinto antaa osaamista jokaisen keittiön arkipäivää olevien allergioiden ja ruokavaliovaatimusten kohtaamiseen taloudellisesti ja laadukkaasti. Tutkinto soveltuu ammattikeittiössä erityisruokavalioiden parissa työskenteleville henkilöille.

Kaupan esimiehen erikoisammattitutkinto

Kaupan esimiehen erikoisammattitutkinto antaa sinulle taitoja toimia esimiehenä sekä vastata yksikkösi toiminnasta, kannattavuudesta ja henkilöstöstä. Tutkinto soveltuu kaupan alalla esimiestehtävissä toimiville, jotka osallistuvat liiketoiminnan suunnitteluun.

Majoitus- ja ravitsemisalan esimiehen erikoisammattitutkinto

Majoitus- ja ravitsemisalan esimiehen erikoisammattitutkinto valmentaa vaativiin esimiestehtäviin ravintoloissa, suurtalouksissa ja hotelleissa. Tutkinto antaa myös valmiudet toimia itsenäisenä majoitus- ja ravitsemisalan yrittäjänä.

Tekniikan erikoisammattitutkinto

Tekniikan erikoisammattitutkinto valmentaa sinut esimiestyöhön ja antaa vankan pohjan työnjohto- ja asiantuntijatehtäviin. Koulutuksessa otat laaja-alaisesti haltuun päivittäiseen johtamiseen, kannattavuuteen, asiakkuuksiin, prosesseihin ja henkilöstöön vaikuttavat asiat.

Vanhustyön erikoisammattitutkinto

Vanhustyön erikoisammattitutkinto antaa sinulle vankan pohjan vanhustyön vastuuhenkilönä toimimiseen, laadun kehittämiseen ja moniammatillisen yhteistyön ohjaamiseen.

Yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto

Yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto on hyvä työkalu yrityksesi liiketoiminnan kehittämiseen ja oman johtamisosaamisesi vahvistamiseen. Tutkinto sopii pienten ja keskisuurten yritysten omistajayrittäjille, johtajille ja johtoryhmän jäsenille, jotka vaikuttavat päätöksillääni koko yrityksen tai sen yksikön kehittymiseen.

Forssan ammatti-instituutti &
Faktia Oy
Postiosoite:  PL 12, 30101 Forssa
Käyntiosoite: Saksankatu 27

sähköposti: kirjaamo@lhkk.fi

Keskus 040 7130 555
avoinna ma-to klo 8-15 ja pe 8-14

Opintotoimisto
avoinna ma-pe klo 9-11