Valitse sivu

FORSSAN AMMATTI-INSTITUUTTI | FAKTIA OY

LOUNAIS-HÄMEEN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ

Työpaikalla tapahtuva oppiminen ja valmennusmateriaali työpaikkaohjaajalle

Koulutus työpaikalla suunnitellaan osana opiskelijan henkilökohtaista osaamisen kehittämissuunnitelmaa, HOKSia. Työpaikkaohjaaja osallistuu työpaikalla järjestettävän koulutuksen suunnitteluun, ohjaukseen ja arviointiin. Työpaikkaohjaajat saavat tarvitsemansa perehdytyksen ja tuen työpaikalla tapahtuvaan opiskelijan oppimisen ohjaukseen. Opiskelija osallistuu myös itse työpaikalla tapahtuvan oppimisen sisällön suunnitteluun.

Opiskelijan ohjaaminen työpaikalla antaa myös työpaikkaohjaajalle oivan mahdollisuuden oppia uutta ja kehittyä sekä omalla alallaan että ohjaajana. Työpaikkaohjaajan tueksi on rakennettu mm. valtakunnallinen Ohjaan.fi –sivusto, josta löytyy hyödyllistä tietoa työpaikkaohjaajana menestymiseen.

Työpaikkaohjaajan kannattaa tutustua seuraavien linkkien tarjoamiin materiaaleihin, jotka antavat hyvää tietoa työpaikkaohjaajan roolista, tehtävistä ja onnistuneesta ohjauksesta. Lisäksi mestariohjaaja -linkin takaa löytyy erilaisia videoita ja mielenkiintoisia testejä oman ohjausosaamisen kehittämiseksi.

Tutustumisen arvoisia linkkejä:

Mihin työpaikkaohjaajaa tarvitaan?

Onnistuneen ohjauksen periaatteita 

Työpaikkaohjaajan palaute

Kaikilta työpaikkaohjaajilta, jotka ohjaavat oppilaitoksemme opiskelijoita työelämässä, toivomme saavamme palautetta työelämässä tapahtuvan oppimisen onnistumisesta.

Palautetta pääsee antamaan alla olevien linkkien kautta. Palaute kerätään erikseen tutkintoon johtavan koulutuksen, sekä ei tutkintoon johtavan koulutuksen osalta. Mikäli olet kiinnostunut osallistumaan työpaikkaohjaajakoulutukseen, voit samalla jättää myös yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä.

Työpaikkaohjaajan palaute Forssan ammatti-instituutille (tutkintoon johtava koulutus)

Työpaikkaohjaajan palaute Faktialle ( ei tutkintoon johtava koulutus)

 

 

 

 

Forssan ammatti-instituutti &
Faktia Oy
Postiosoite:  PL 12, 30101 Forssa
Käyntiosoite: Saksankatu 27

sähköposti: kirjaamo@lhkk.fi

Keskus p. 040 7130 555
avoinna ma-to klo 8-15 ja pe 8-14

Opintotoimisto p. 03 245 7392
koulutussihteeri@lhkk.fi 
ma-to klo 9-15

Hakijapalvelut p. 03 245 7393
hakijapalvelut@lhkk.fi

Työelämäpalvelut p. 03 245 7395

Tietosuoja