Valitse sivu

FORSSAN AMMATTI-INSTITUUTTI | FAKTIA OY

LOUNAIS-HÄMEEN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ

Työpaikalla tapahtuva oppiminen ja valmennusmateriaali työpaikkaohjaajalle

 

Koulutus työpaikalla suunnitellaan osana opiskelijan henkilökohtaista osaamisen kehittämissuunnitelmaa, HOKSia. Työpaikkaohjaaja osallistuu työpaikalla järjestettävän koulutuksen suunnitteluun, ohjaukseen ja arviointiin. Työpaikkaohjaajat saavat tarvitsemansa perehdytyksen ja tuen työpaikalla tapahtuvaan opiskelijan oppimisen ohjaukseen. Opiskelija osallistuu myös itse työpaikalla tapahtuvan oppimisen sisällön suunnitteluun.

Opiskelijan ohjaaminen työpaikalla antaa myös työpaikkaohjaajalle oivan mahdollisuuden oppia uutta ja kehittyä sekä omalla alallaan että ohjaajana. Työpaikkaohjaajan tueksi on rakennettu mm. valtakunnallinen Ohjaan.fi –sivusto, josta löytyy hyödyllistä tietoa työpaikkaohjaajana menestymiseen.

Työpaikkaohjaajan kannattaa tutustua seuraavien linkkien tarjoamiin materiaaleihin, jotka antavat hyvää tietoa työpaikkaohjaajan roolista, tehtävistä ja onnistuneesta ohjauksesta. Lisäksi mestariohjaaja -linkin takaa löytyy erilaisia videoita ja mielenkiintoisia testejä oman ohjausosaamisen kehittämiseksi.

 

Tutustumisen arvoisia linkkejä:

 

Mihin työpaikkaohjaajaa tarvitaan?

Onnistuneen ohjauksen periaatteita 

Mestariohjaaja

Forssan ammatti-instituutti &
Faktia Oy
Postiosoite:  PL 12, 30101 Forssa
Käyntiosoite: Saksankatu 27

sähköposti: kirjaamo@lhkk.fi

Keskus 040 7130 555
avoinna ma-to klo 8-15 ja pe 8-14

Opintotoimisto
avoinna ma-to klo 9-15