Siivous ja laitoshuolto

Siivooja

Hae paikkaa

Haemme eläköityvän siivoojamme työn jatkajaksi uutta henkilöä tiimiimme.

Lounais-Hämeen koulutuskuntayhtymä toimii tiimiorganisaationa. Kampuksellamme liikkuu päivittäin jopa 1000 opiskelijaa ja henkilökunnan jäsentä. Kannustamme henkilöstöämme kouluttautumaan ja kehittämään osaamistaan ja haemmekin Kiinteistötiimiin positiivista ja oma-aloitteista siivoojaa eläköityvän työntekijämme tilalle.

Haluatko työskennellä ihmisten parissa vaihtuvassa työympäristössä? Innostaako sinua työn itseohjautuvuus ja muuttuvat olosuhteet? Onko itsenäinen työskentelyote ja organisointikyky vahvuuksiasi? Saatat olla etsimämme henkilö jos sinulla on kokemusta ja käytännön osaamista siivoustyöstä, osaat toimia luontevasti erilaisten ihmisten kanssa ja olet mielelläsi mukana toimintojen kehittämisessä. Oppilaitosympäristönä tarjoamme harjoittelupaikkoja alalle opiskeleville, jolloin odotamme sinulta valmiutta opastaa ja ohjata siivoustyöhön uusia tekijöitä. Pääset mukaan iloiseen ja kannustavaan tiimiin ja saat päivittäiseen tekemiseesi työyhteisön tuen.

Edellytämme soveltuvaa tutkintoa ja positiivista palveluasennetta.

Jos tunnistit itsesi, tule meille töihin!

Työ alkaa 1.8.2024. Koeaika on 6 kuukautta. Työsuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti. Tehtäväkohtainen palkka on 2201,16 €/kk + työkokemuslisä enintään 8 %. Toimeen valitun on esitettävä nähtäväksi lääkärintodistus terveydentilastaan ja lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote.

Mikäli kiinnostuit mahdollisuudesta, niin jätäthän hakemuksesi viimeistään 30.4.2024.

Hae paikkaa