Ammatilliset opettajat

Projektityöntekijä kone- ja metallialalle

Hae paikkaa

Haemme osaavaan joukkoomme määräaikaista projektityöntekijä -opettajaa kone- ja metallialalle ajalle 1.11.2023 – 30.3.2025

Projektityöntekijän tehtäviin kuuluvat Osaamista kone- ja metallialalle -hankkeen tehtävät: opiskelijahankinta, hankkeen opetussisältöjen opettaminen: koneistus tai särmäys tai hitsaus ja hankkeen seuranta ja raportointi. Projektityöntekijä toimii teknologiatiimin jäsenenä.
Jatkuvan oppimisen ja työllisyyden palvelukeskuksen rahoittaman Osaamista kone- ja metallialalle -hankkeen avulla vastataan kone- ja metallialan yritysten työvoimapulaan. Hankkeen pääasiallisena kohderyhmänä ovat työssä olevat tai kokonaan työvoiman ulkopuolella olevat henkilöt. Koulutuskokonaisuuksia on suunniteltu yhdessä yritysten kanssa. Hankkeessa on kaksi toteutusta, jotka on muotoiltu alan tarpeiden mukaan: koneistaja ja ohutlevy-särmääjä. Opintoja järjestetään oppilaitoksessa, verkossa, työpajoilla ja työpaikoilla. Koulutuksessa on mahdollisuus suorittaa kone- ja tuotantotekniikan perustutkinnosta osa.

Haettavalta henkilöltä edellytämme vahvaa, monipuolista tai erikoistunutta käytännön työtaitoa koneistuksesta, hitsauksesta tai särmäyksestä, asiakaspalveluasennetta, yhteistyökykyä, joustavuutta, tiimityötaitoja, opiskelijamyönteisyyttä ja opiskelijoita innostavaa ja kannustavaa työotetta.

Eduksi katsomme kokemuksen tuotantotyöskentelystä, robotiikasta, projektityöskentelystä tai opetustyöstä toisella asteella. Työn onnistuminen vaatii kykyä toimia oma-aloitteisesti, luontevaa esiintymistä, selkeää kirjallista ilmaisua ja vahvaa yhteistyötä työelämän kanssa.
Ennen tehtävän vastaanottamista valitun tulee esittää rikostaustaote lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukaisesti sekä lääkärintodistus terveydentilastaan. LHKK on savuton työpaikka. Tehtävässä on 6 kk koeaika. Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen opetusalan virka- ja työehtosopimuksen (OVTES) mukaan.

Haku päättyy 1.10.2023.

Hae paikkaa