Aineenopettajat ja lehtorit

Perusopetuksen päätoiminen tuntiopettaja

Hae paikkaa

Lounais-Hämeen koulutuskuntayhtymä aloittaa aikuisten, lähinnä vieraskielisille suunnatun perusopetuksen järjestämisen. Haemme koulutukseen vakituiseen virkaan päätoimista tuntiopettajaa.

Haemme alkavaan aikuisten perusopetukseen päätoimiseksi tuntiopettajaksi ensisijaisesti S2-opettajaa, jolla on kelpoisuus johonkin perusopetuksen aineeseen. Arvostamme erityisopettajan pätevyyttä ja huomioimme sen palkkauksessa 100€/kk lisällä. Etsimämme henkilö on kehittämismyönteinen ja hänellä on hyvät sosiaaliset ja tiimityötaidot. Työssä menestymistä auttaa kyky hallita laajoja kokonaisuuksia sekä positiivinen asenne työhön. Olet innostunut opetustyöstä ja sinulla on erinomaiset vuorovaikutustaidot. Olet ratkaisuhakuinen ja asiakaslähtöinen tiimipelaaja.

Edellytämme yhteistyö- ja organisointikykyä, opiskelijoita innostavaa ja kannustavaa työotetta sekä aktiivista osallistumista opetuksen ja opetusmateriaalien kehittämiseen. Arvostamme myönteistä suhtautumista moninaisuutta kohtaan sekä taitoa käyttää monipuolisia opetusmenetelmiä.

Hakijalta edellytämme ylempää korkeakoulututkintoa (esimerkiksi äidinkieli ja kirjallisuus) sekä pedagogista pätevyyttä (A 986/1998, 14§). Arvostamme erityisopettajan ja S2-opettajan pätevyyttä sekä kokemusta perusopetuksessa toimimisesta.

Tehtävässä toimiminen edellyttää vähintään B-ajokortin hallintaa ja mahdollisuutta matkustaa lähialueille. Oppilaitoksella on käytettävissä autoja.

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät OVTES C-liitteen mukaan. Tehtävässä on 6 kk koeaika. Tehtävä täytetään määräaikaisesti 1.8.24 alkaen siihen asti, kunnes yhtymähallitus on käsitellyt valinnan kokouksessaan.

Työ- ja opiskelutodistukset pyydämme haastatteluun kutsuttavilta.
Tehtävään valitun on esitettävä lain 504/2002 mukainen rikostaustaote ennen palvelussuhteen vahvistamista sekä selvitys terveydentilastaan. LHKK on savuton työpaikka.

Haku päättyy 28.7.2024 klo 23.59
Haastattelut toteutetaan viikolla 32. Huomioithan hakemusta täyttäessäsi, että hyödynnämme anonyymiä rekrytointia ja esimerkiksi liitetiedostot tulevat näkyviin vasta haastateltavien valinnan jälkeen. Ethän paljasta henkilöyttäsi hakutekstissä.

Hae paikkaa