Ammatilliset opettajat

kieltenopettaja

Hae paikkaa

Haemme ruotsin ja englannin kielen päätoimista tuntiopettajaa.

Haemme kehittämismyönteistä, tiimityötaitoista sekä hyvät sosiaaliset ja tietotekniset taidot omaavaa henkilöä kielten ruotsi (ja englanti) päätoimiseksi tuntiopettajaksi. Eduksi katsotaan kokemus ammatillisen koulutuksen opetuksesta, jossa opetus tapahtuu opiskelijoiden yksilöllisten tarpeiden mukaisesti lähi- ja verkko-opetuksena ja -ohjauksena. Olet ratkaisukeskeinen ja asiakaslähtöinen tiimipelaaja.

Edellytämme monipuolista osaamista, yhteistyö- ja organisointikykyä, opiskelijamyönteisyyttä, opiskelijoita innostavaa ja kannustavaa työotetta sekä aktiivista osallistumista opetuksen ja opetusmateriaalien kehittämiseen käyttäen erilaisia sovelluksia lähiopetuksessa ja verkko-opetuksen kehittämisessä. Seuraavien ohjelmien ja sovelluksien käyttötaito katsotaan eduksi: ItsLearning, Reactored, Quizlet, ThingLink, Canva ja Padlet. Ammatillisen perustutkinnon, uusiutuvien opetusmenetelmien ja integraation tuntemus katsotaan eduksi.

Arvostamme kokemusta kansainvälisyys- ja vaihto-opiskelutoiminnasta. Työhön sisältyy kansainvälisyystoiminnan osalta esim. ulkomaisten vaihto-opiskelijaryhmien vastaanottaminen ja toiminnan suunnitteleminen ja ohjaaminen, sekä omien opiskelijaryhmien ohjaajaksi lähtö mahdollisille ulkomaan vaihtojaksoille.

Meillä saat työskennellä loistavassa yto-tiimissä, mikä tekee yhteistyötä ammattialojen osaamisen tiimien kanssa kehittäen jatkuvasti yhteisiä tutkinnonosia niin, että pystymme vastaamaan opiskelijoiden yksilöllisiin tarpeisiin. Saat myös pedagogisesti turvallisen työympäristön, missä ymmärretään lähi- ja verkko-opetuksen monipuolisuutta lisäävät vaihtoehdot ja niiden merkitys ja mahdollisuudet opiskelijalle. Saat mahdollisuuden työskennellä eri ammattialoilla ja näin syventää omaa osaamistasi ammatillisen koulutuksen kentällä. Yto-tiimi perehdyttää ja tukee sinua; et jää yksin.

Haettavalta henkilöltä edellytämme vähintään ruotsin kielen opettamiseen soveltuvaa tutkintoa. Arvostamme tämän lisäksi englannin kielen opettajan soveltuvuutta. Opettajan tehtävän kelpoisuusvaatimukset määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuudesta annetun asetuksen 986/1998 ja siihen tehdyn muutoksen 1150/2017 mukaisesti. Eduksi katsomme myös pätevyyden suomen kielen opettamiseen. Tehtävässä toimiminen edellyttää vähintään B-ajokortin hallintaa ja lähialueen matkustusmahdollisuutta.

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen opetusalan virka- ja työehtosopimuksen (OVTES) mukaan. Tehtävässä on 6 kk koeaika. Työ alkaa 1.8.2024 tai sopimuksen mukaan.

Työ- ja opiskelutodistukset pyydämme haastatteluun kutsuttavilta. Ennen tehtävän vastaanottamista valitun tulee esittää rikostaustaote lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukaisesti sekä työterveyshuollon hyväksymä lääkärintodistus terveydentilastaan. LHKK on savuton työpaikka.

Hakuaikaa jatkettu 14.4.2024 asti

Hae paikkaa