Ammatilliset opettajat

Media-alan päätoiminen tuntiopettaja

Hae paikkaa

Haemme osaavaan joukkoomme media-alan päätoimista tuntiopettajaa toistaiseksi voimassa olevaan virkasuhteeseen 1.8.2023 alkaen.

Media-alan opettajan tehtävät painottuvat pääasiallisesti media-alan ja kuvallisen ilmaisun perustutkinnon ja media-alan ammattitutkinnon sisältöjen opetuskokonaisuuksiin. Opettaja toimii tiimin jäsenenä huolehtien yksilöllisten opintopolkujen toteutuksesta, opiskelijoiden ohjauksesta oppilaitoksessa sekä työpaikalla, näyttöjen arvioinnista sekä koulutusten suunnittelusta ja kehittämisestä yhdessä muun tiimin kanssa.

Haemme erityisesti valokuvauksen eri osa-alueiden ja kuvankäsittelyn opetukseen monipuolista osaajaa. Hallitset myös kokonaisvaltaisesti media-alan toimintaympäristöt. Osaaminen verkkosivujen sekä animaatioiden tekemisestä on eduksi.
Haettavalta henkilöltä edellytämme soveltuvaa korkeakoulututkintoa, opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (1998/986) mukaista ammatillisen opettajan kelpoisuutta ja alan työkokemusta sekä positiivista asennetta, hyviä sosiaalisia taitoja ja halua kehittyä työnsä mukana.

Eduksi katsomme kokemuksen opetustyöstä toisella asteella, tiimityöskentelystä, verkkopedagogiikan ja VR/AR-teknologian hyödyntämisestä opetuksessa, Wilma- ja ItsLearning oppimisympäristöjen käytöstä sekä Lounais-Hämeen alueen työelämätuntemuksen.

Ennen tehtävän vastaanottamista valitun tulee esittää rikostaustaote lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukaisesti sekä lääkärintodistus terveydentilastaan. LHKK on savuton työpaikka.
Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen opetusalan virka- ja työehtosopimuksen (OVTES) mukaan. Tehtävässä on 6 kk koeaika.

Hae paikkaa