Muu hallinto- ja toimistotyö

Asiakkuuspäällikkö

Hae paikkaa

Asiakkuuspäällikön tehtävässä vastaat yhdessä työelämäpalveluiden tiimin kanssa kuntayhtymän ja Faktian koulutuspalveluiden toteuttamisesta ja myynnistä, asiakkuuksista sekä uusasiakashankinnasta. Teet yhteistyötä myös muiden organisaation tiimien kanssa ja tuet toiminnallasi koulutuskonsernin yhteisiä kehittämistavoitteita. Olet aktiivinen, avoin ja rohkea tiimipelaaja.

Osaat kuunnella sekä tunnistaa asiakkaan tarpeita. Autat asiakasta löytämään heille parhaat osaamisenkehittämisen tai henkilöstöpalveluiden moninaiset ratkaisut, jotka tukevat heidän menestymistään nyt ja tulevaisuudessa. Koulutusmaailma on sinulle tuttu, toimit tavoitteellisesti ja tuloksellisesti, eikä liiketoimintalähtöinen ajattelu ole sinulle vierasta. Koulutat tai valmennat tarvittaessa myös mielellään itse.

Edellytämme tehtävään soveltuvaa korkeakoulutusta, myynti- ja liiketoimintaosaamista sekä näyttöä onnistuneista asiakasprojekteista. Itsenäinen ja järjestelmällinen ote työhön sekä oman työn organisointikyky ovat myös sujuvan arjen edellytyksiä. Tiimin jäsenenä osaat kuitenkin puhaltaa myös yhteiseen hiileen.

Arvostamme työtehtävien hoitamisessa tavoitteellisuutta, ammatillista uteliaisuutta, vastuullista otetta ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Etsimämme huipputyypin tunnistaa kuitenkin parhaiten oikeasta asenteesta ja halusta tehdä työtään täydellä sydämellä yhdessä muiden kanssa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän, jossa voit myös kehittää omaa osaamistasi, mukavan työympäristön ja mahtavat työkaverit. LHKK on vuoden 2022 aikana saanut mm. sekä valtakunnallisen ammatillisen koulutuksen laatupalkinnon sekä Great Place to Work -sertifioinnin. LHKK on tiimiorganisaatio, joten työtä suunnitellaan ja tehdään yhdessä oman ja muiden tiimien kanssa.

Jos tunnistit itsesi, tule meille töihin! Tarjoamme vakituisen kokoaikaisen työsuhteen huipputiimissämme. Henkilöstön osaaminen on meille tärkeää, ja panostammekin henkilöstömme kouluttamiseen ja kehittymiseen. Meillä on myös muita hyviä henkilöstölle tarjottavia etuja. Meille yhteisöllisyys ja aito yhdessä tekeminen ja kohtaaminen arjessa ovat tärkeitä arvoja. Etätyömahdollisuus on 25 % työajasta.

Työ alkaa sopimuksen mukaan. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti. Koeaika on 6 kuukautta.

Mikäli kiinnostuit, laita hakemuksesi tulemaan tai kysy tehtävästä lisää. Lisätietoja antaa elinvoimajohtaja Tanja Paassilta ti 21.2. klo 13 – 16, to 23.2. klo 12 – 13.30 ja ma 6.3. klo 13 – 15, puh 050 596 2823.

Jätä hakemuksesi palkkatoivomuksineen 8.3. klo 12 mennessä. Käytämme haastattelun ensimmäisessä vaiheessa mahdollisesti videohaastattelua.

Hae paikkaa