Valitse sivu

LOUNAIS-HÄMEEN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ

Tulevaisuuden haaveena oma yritys

 

Milja Kervinen on 18-vuotias ja opiskelee Forssan ammatti-instituutissa liiketoiminnan perustutkintoa. Miljan tavoitteena on valmistua keväällä 2021.

Milja on tällä hetkellä työharjoittelussa parturi-kampaamo ja kynsisalonki Salong Mariassa Karkkilassa, ja tekee siellä markkinointiviestinnän näyttöä.

-Olen päässyt tekemään sosiaalisen median töitä, perehtymään tuotteisiin sekä mainostamaan tuotteita. Olen päässyt myös tekemään joulua varten joululahjapakkauksia ja pääsen mahdollisesti tekemään myös sosiaaliseen mediaan joulukalenteria, Milja kertoo.

Miljan työharjoittelu on edennyt hyvin ja hän on päässyt omien töidensä ohella tutustumaan myös kampaajan/kynsiteknikon työhön.

Milja on viihtynyt koulussa hyvin, vaikka haasteitakin on ollut. Haastavinta Miljan mielestä on ollut pysyä mukana opiskelun vauhdissa eli siinä, kuinka nopeasti edetään eri aiheissa ja kuinka helposti tehtäviä kasaantuu.

-Opinnot ovat edenneet hyvin, vaikka keväisen etäkoulun vuoksi tehtävät ovat menneetkin hieman sekaisin. Opiskelussa kivointa on ollut projektityöt ja se, kun on annettu paljon vapautta tehdä oman näköistä työtä ohjatusti sekä kerrottu millaista työelämä on, kertoo Milja.

-Opiskelut vaativat kärsivällisyyttä ja motivaatiota. Tulevaisuuden haaveisiini kuuluu, että pääsisin perustamaan oman kauheushoitolan/kampaamon, hän haaveilee.

 

Teksti ja kuva: Noora Jussila, merkonomiopiskelija, viestinnän työssäoppija

Tarinoita

Ideasta tuotteeksi

Ideasta tuotteeksi - tällaista syntyy monialaisella yhteistyöllä Keramiikkaosaston opiskelijaryhmällä oli keväällä...