Töihin

FaiBoost-pajatoiminta

FaiBoostin ammatillinen nuorten työpaja tarjoaa vahvasti koulutukseen ja työelämään suuntaavaa nuorten työpajatoimintaa, jossa sinä pääset matalalla kynnyksellä tutustumaan oppilaitosympäristöön, ammattialoihin ja ammatilliseen koulutukseen. Sen tarkoitus on olla askel kohti työelämää.

FaiBoostin ammatillinen nuorten työpaja

Työpaja on sinulle oikea vaihtoehto, jos haluat:

  • saada mielekästä sisältöä ja tekemistä arkeen
  • parantaa sosiaalisia taitoja sekä valmiuksiasi työelämään
  • kirkastaa tulevaisuudensuunnitelmiasi
  • saada työ- tai opiskelupaikan
  • saada tukea opintoihisi
  • kokemusta monipuolisista työtehtävistä aidoissa työympäristöissä

Toimintamme on ratkaisu- ja voimavarakeskeistä ja tavoitteenamme on luoda positiivisia kokemuksia ja saada sinut onnistumaan. Valmennuksessa sinua ohjataan löytämään omat voimavarasi, osaamisesi ja kiinnostuksen kohteesi sekä hyödyntämään ja kehittämään niitä. Työpaja tarjoaa sinulle vertaistukea, osallisuuden kokemuksia ja auttaa sinua sitoutumaan opintoihin tai työelämään. Toimintamme tavoitteena on luoda aito, pysyvä muutos.

FaiBoostin ammatillisen nuorten työpajan arki rakentuu ryhmä- ja yksilövalmennuksesta sekä työvalmennuksesta. Toimimme ja kehitämme toimintaamme ketterästi sinun tarpeidesi mukaan. Työpaja linkittyy tiiviisti oppilaitoksemme muuhun toimintaan, jotta valmentautumispolkusi kohti työelämää olisi mahdollisimman saumaton.


Verkostolle

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä ja etsitään juuri sinun tarpeisiisi sopivat ratkaisut.

Ota yhteyttä