Valitse sivu

LOUNAIS-HÄMEEN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ

Siiristä merkonomi

merkonomiopiskelija

Siiri valmistuu merkonomiksi

Merkonomiopiskelijamme Siiri Aaltonen opiskelee nyt kolmatta vuotta liiketoiminnan perustutkintoa ja päätyi opiskelemaan Forssan ammatti-instituuttiin, koska häntä kiinnostaa liiketoiminta. Siiri aloitti syksyllä 2018 opintonsa, ja ne ovat edenneet hyvin mutta myös haasteita löytyy, esimerkiksi kirjanpito. Siirin juttu on ollut enemmänkin markkinointi ja ryhmätehtävät.

-Opiskelut vaativat sitä, että tulet kaikkien kanssa toimeen, olet oma-aloitteinen sekä teet tehtävät ajoissa valmiiksi ja pidät huolen omista opinnoistasi, Siiri kertoo.

-Tuleville opiskelijoille haluan sanoa sen, että kolme vuotta on todella lyhyt aika loppujen lopuksi, joten tehkää tehtävät ja työt kunnolla, hän sanoo.

Siiri on tällä hetkellä Vorssa Inkissä työharjoittelussa suorittamassa markkinointiviestinnän suunnittelua sekä toteuttamista. Vorssa Ink on tatuointiliike Forssan keskustassa, jossa myydään myös kauniita, käsintehtyjä, paikallisia korvakoruja. Yritys on ollut pystyssä jo vuodesta 2012. Siiri kertoo viihtyneensä hyvin työssäoppimispaikalla.

Siirin elämään kuuluu hyvää, vapaa ajalla hän harjoittelee tatuointien tekemistä, piirtämistä ja kavereiden kanssa hengailua. Tulevaisuuden haaveena hänellä on tatuoitsijan ura, vakituinen työpaikka sekä oma koti.

Teksti ja kuva: Noora Jussila, merkonomiopiskelija, viestinnän työssäoppija

 

Tarinoita

Ideasta tuotteeksi

Ideasta tuotteeksi - tällaista syntyy monialaisella yhteistyöllä Keramiikkaosaston opiskelijaryhmällä oli keväällä...