Valitse sivu

FORSSAN AMMATTI-INSTITUUTTI | FAKTIA OY

LOUNAIS-HÄMEEN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ

Asuminen

Ammatti-instituutin opiskelija-asuntola

Forssan ammatti-instituutin 47-paikkainen opiskelija-asuntola sijaitsee oppilaitoksen välittömässä läheisyydessä osoitteessa Saksankatu 25. Asunnot ovat yksiöitä tai soluasuntoja, joissa jokaisessa on omat wc- ja suihkutilat sekä minikeittiö. Asuminen opiskelija-asuntolassa on instituutin opiskelijoille maksutonta.

Opiskelija-asuntolaan otetaan asukkaiksi ensisijaisesti alaikäisiä opiskelijoita, joilla on pitkä koulumatka tai huonot kulkuyhteydet. Majoitus on pääsääntöisesti järjestetty maanantaista perjantaihin. Asuntola on valvottu.

Opiskelija-asuntolapaikkaa koskevissa kysymyksissä voi ottaa yhteyttä asuntolanhoitaja Ida Luojukoski, puh. 040 8392 550.

 

Forssan opiskelijatalo

Forssan opiskelijatalo sijaitsee n. 3 kilometrin etäisyydellä oppilaitoksesta. Vuokrattavissa on yksiöitä, kaksioita ja kolmioita, joiden koot vaihtelevat 29 ja 76,5 neliömetrin välillä. Asuntoja vuokraa Forssan Trio.

Lue lisää ja hae asuntoa

Asuntola Rytynluhti

Asuntola Rytynluhdin asunnot ovat kalustettuja soluasuntoja, joissa on 1-3 huonetta sekä yhteinen keittiö ja kylpyhuone. Keittiössä on jääkaappi, liesi, pöytä ja tuolit ja huoneissa sänky, patja, kirjoituspöytä ja tuoli. Asuntoja vuokraa Forssa-asunnot Oy, josta voit tiedustella myös muita vuokrattavissa olevia, eri puolilla Forssaa sijaitsevia rivitalo- ja kerrostalohuoneistoja.

Lue lisää ja hae asuntoa

 

Forssan ammatti-instituutti &
Faktia Oy
Postiosoite:  PL 12, 30101 Forssa
Käyntiosoite: Saksankatu 27

sähköposti: kirjaamo@lhkk.fi

Keskus 040 7130 555
avoinna ma-to klo 8-15 ja pe 8-14

Opintotoimisto
avoinna ma-to klo 9-15