Valitse sivu

FORSSAN AMMATTI-INSTITUUTTI | FAKTIA OY

LOUNAIS-HÄMEEN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ

Asuminen

Ammatti-instituutin opiskelija-asuntola

Forssan ammatti-instituutin 47-paikkainen opiskelija-asuntola sijaitsee oppilaitoksen välittömässä läheisyydessä osoitteessa Saksankatu 25. Asunnot ovat yksiöitä tai soluasuntoja, joissa jokaisessa on omat wc- ja suihkutilat sekä minikeittiö. Asuminen opiskelija-asuntolassa on instituutin opiskelijoille maksutonta.

Opiskelija-asuntolaan otetaan asukkaiksi ensisijaisesti alaikäisiä opiskelijoita, joilla on pitkä koulumatka tai huonot kulkuyhteydet. Majoitus on pääsääntöisesti järjestetty maanantaista perjantaihin. Asuntola on valvottu.

Opiskelija-asuntolapaikkaa koskevissa kysymyksissä voi ottaa yhteyttä asuntolanhoitaja Lauri Nivalinnaan, puh. 0400 532 998.

 

Forssan Opiskelijatalo

Täysin uusittu Forssan Opiskelijatalo sijaitsee n. 3 kilometrin etäisyydellä oppilaitoksesta. Vuokrattavissa on yksiöitä, kaksioita ja kolmioita, joiden koot vaihtelevat 29 ja 76,5 neliömetrin välillä. Asuntoja vuokraa Hämeenlinnan seudun opiskelija-asuntosäätiö.

Lue lisää ja hae asuntoa

Asuntola Rytynluhti

Asuntola Rytynluhdin asunnot ovat kalustettuja soluasuntoja, joissa on 1-3 huonetta sekä yhteinen keittiö ja kylpyhuone. Keittiössä on jääkaappi, liesi, pöytä ja tuolit ja huoneissa sänky, patja, kirjoituspöytä ja tuoli. Asuntoja vuokraa Forssa-asunnot Oy, josta voit tiedustella myös muita vuokrattavissa olevia, eri puolilla Forssaa sijaitsevia rivitalo- ja kerrostalohuoneistoja.

Lue lisää ja hae asuntoa

 

Forssan ammatti-instituutti &
Faktia Oy
Postiosoite:  PL 12, 30101 Forssa
Käyntiosoite: Saksankatu 27

sähköposti: kirjaamo@lhkk.fi

Keskus 040 7130 555
avoinna ma-to klo 8-15 ja pe 8-14

Opintotoimisto
avoinna ma-to klo 9-15