Valitse sivu

LOUNAIS-HÄMEEN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ

Asuminen

Ammatti-instituutin opiskelija-asuntola

Forssan ammatti-instituutin 47-paikkainen opiskelija-asuntola sijaitsee oppilaitoksen välittömässä läheisyydessä osoitteessa Saksankatu 25. Asunnot ovat yksiöitä tai soluasuntoja, joissa jokaisessa on omat wc- ja suihkutilat sekä minikeittiö. Asuminen opiskelija-asuntolassa on perustutkinto-opiskelijoille maksutonta.

Opiskelija-asuntolaan otetaan asukkaiksi ensisijaisesti oppivelvollisia ensimmäisen vuoden opiskelijoita, joilla on pitkä koulumatka tai huonot kulkuyhteydet. Majoitus on pääsääntöisesti järjestetty maanantaista perjantaihin. Asuntola on valvottu.

Opiskelija-asuntolapaikkaa koskevissa kysymyksissä voi ottaa yhteyttä asuntolaohjaaja Pauliina Häggman​, puh. 040 6636 829, pauliina.haggman@lhkk.fi. Asuntolaan hakeudutaan Wilman kautta.

Asuntolan järjestyssäännöt

Forssa Asunnot Oy

Forssa-Asunnot Oy on Forssan kaupungin omistama vuokrataloyhtiö. Huoneistoja on rivitalo- ja kerrostalotyyppisiä 23:ssa eri kiinteistössä ja rakennuksessa eri puolella Forssan kaupunkia.

Lue lisää ja hae asuntoa

Forssan opiskelijatalo

Forssan opiskelijatalo sijaitsee n. 3 kilometrin etäisyydellä oppilaitoksesta. Vuokrattavissa on yksiöitä, kaksioita ja kolmioita, joiden koot vaihtelevat 29 ja 76,5 neliömetrin välillä. Asuntoja vuokraa Forssan Trio.

Lue lisää ja hae asuntoa

 

 

Forssan ammatti-instituutti &
Faktia Oy
Postiosoite:  PL 12, 30101 Forssa
Käyntiosoite: Saksankatu 27

sähköposti: kirjaamo@lhkk.fi

Neuvonta p. 040 7130 555
avoinna ma-to klo 8-15 ja pe 8-14

Opintotoimisto p. 03 245 7392
koulutussihteeri@lhkk.fi 
ma-to klo 9-15

Hakijapalvelut p. 03 245 7393
hakijapalvelut@lhkk.fi

Tietosuoja