Valitse sivu

LOUNAIS-HÄMEEN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ

Monipuolisella yhteistyöllä kohti työelämälähtöistä tulevaisuutta

Kuvassa on LHKK:n Minna Mäkinen ja Maaria Silvius OPH:n tilaisuudessa

Opetushallituksen toimesta saimme kunnian olla kertomassa antoisasta työelämäyhteistyöstämme elintarvikealan tiimoilta. Forssan ammatti-instituutti toimii laaja-alaisena kumppanina erikokoisille ja –alaisille elintarvikealan yrityksille. Yhteistyökumppaneitamme löytyy niin leipomo-, liha-, elintarviketeknologian kuin meijerialan yrityksistä aina mikroyrityksistä valtakunnallisiin konserneihin asti, esimerkiksi HKScan Forssa, Atria Forssa ja Liha- ja Säilyke Oy.

Yhteistuumin suunnittelemme, toteutamme ja kehitämme yhteisiä toimintoja, tapahtumia ja tilaisuuksia, koulutuksia ja valmennuksia sekä erityisesti opimme kaikki toinen toisiltamme.  Ja kaikki tämä tapahtuu työelämän ehdoilla, tarpeilla ja toiveilla! Uusimpana uutena yhteisessä kehitystyössä on työelämän tarpeisiin perustuva teknologinen näkökulma unohtamatta kuitenkaan vankkoja alalla vaadittavia perustaitoja sekä kestävän kehityksen näkökulmaa tulevaisuuden tarpeista ja indikaattoreista.

Siis kaiken kaikkiaan yhteistyötä parhaimmillaan! Kyllä kelpaa, kun ympärillä on huima määrä alan osaajia ja innokkuutta koko toimialan kehittämiseen ihan joka näkökulmasta katsottuna –iso kiitos elintarvikeala ja kaikki yhteistyökumppanimme!

Lisää tietoa ja kiinnostavaa luettavaa OPH:n sivulla ja liitteissä

Tarinoita

Ideasta tuotteeksi

Ideasta tuotteeksi - tällaista syntyy monialaisella yhteistyöllä Keramiikkaosaston opiskelijaryhmällä oli keväällä...