Valitse sivu

LOUNAIS-HÄMEEN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ

Lounais-Hämeen koulutuskuntayhtymän organisaatio on uudistettu

Lounais-Hämeen koulutuskuntayhtymän organisaatiorakenne on uudistettu 1.1.2021 alkaen niin, että työntekijät työskentelevät itseohjautuvissa tiimeissä. Tällainen tiimiorganisaatio antaa mahdollisuudet reagoida koulutus- ja kehittämistarpeisiin nopeasti, joka on tärkeää erityisesti yritysten ja elinvoiman kehittämisen kannalta.

Uudessa organisaatiossa koulutustoiminta on organisoitu osaamisen tiimeihin, joiden lisäksi kuntayhtymässä on palvelutiimejä, jotka palvelevat sisäisiä ja ulkoisia asiakkaita, sekä yhteistyötiimejä eri kehittämistarpeita ja toimintoja varten.

Uusi organisaatiorakenne on laaja-alaisen yhteistyön tulos, jota tehtiin koko henkilöstön voimin vuoden 2020 ajan. Uudistus on tehty, jotta kuntayhtymä pystyisi parhaalla mahdollisella tavalla toteuttamaan perustehtäväänsä: edistämään kansalaisten osaamista, osallisuutta ja hyvinvointia sekä alueen yritysten, kuntien ja yhteisöjen elinvoimaa.

Opiskelijat ja asiakkaat ovat uudistuksen keskiössä, sillä sen myötä opetusta kehitetään niin, että opiskelijan on mahdollista hyödyntää koko oppilaitoksen osaamista yksittäisen koulutusalan sijaan. Opiskelijoiden ammatillisen koulutuksen lisäksi LHKK:n kantaessa vastuuta myös työelämän ja sen osaajien kehittymisestä samalla varmistetaan, että kuntayhtymällä on riittävät resurssit kehittää seudun elinvoimaa yhdessä omistajakuntien kanssa. Yhteiskunnallisen ja teknologisen muutoksen myötä osaamistarpeet muuttuvat nopeasti ja LHKK haluaa olla eturintamassa vastaamassa näihin muuttuviin tarpeisiin.

Tiimiorganisaatioon siirtymisen lisäksi muutosta on tapahtunut myös vastuu- ja tehtäväjaoissa. Organisaation johtamisesta vastaa nyt johtotiimi, johon kuuluu yhtymäjohtaja Maaria Silvius, elinvoimajohtaja Tanja Paassilta, rehtori Heli Elo-Vuola, koulutusjohtaja Anu Teppo sekä opiskelijapalveluiden johtaja Sari Saukoniemi.

 • Yhtymäjohtaja Maaria Silvius
  Yhtymäjohtaja vastaa konsernijohdon kokonaisuudesta ja kuntayhtymän kehittämisestä.
  p. 040 347 4036, maaria.silvius@lhkk.fi
 • Elinvoimajohtaja Tanja Paassilta
  Elinvoimajohtaja vastaa yritys- ja henkilöstöpalveluiden toiminnoista sekä kuntayhtymän talous- ja henkilöstöhallinnon kokonaisuudesta. Hän on myös Faktia Oy:n toimitusjohtaja.
  p. 050 5962 823, tanja.paassilta@lhkk.fi
 • Rehtori Heli Elo-Vuola
  Rehtori vastaa Forssan ammatti-instituutin toiminnasta ja tutkintokoulutuksesta.
  p. 040 713 0580, heli.elo-vuola@lhkk.fi
 • Koulutusjohtaja Anu Teppo
  Koulutusjohtaja vastaa koko organisaation koulutuksen resursoinnista ja organisoinnista yhdessä osaamisen tiimien kanssa.
  p. 040 8337 510, anu.teppo@lhkk.fi
 • Opiskelijapalveluiden johtaja Sari Saukoniemi
  Opiskelijapalveluiden johtaja vastaa koko organisaation opiskelijapalveluista.
  p. 040 6815 622, sari.saukoniemi@lhkk.fi

Organisaatiorakenteeseen on perustettu myös uusia tehtäviä. Uusissa tehtävissä aloittavat teknologiapäällikkö Janne Kuusela, viestintäpäällikkö Tanja Uusitalo, henkilöstöpäällikkö Seija Lempiäinen, hallintoasiantuntija Niina Honko sekä kiinteistö- ja siivouspalveluiden palveluesimies Ari Ellonen.

Lounais-Hämeen koulutuskuntayhtymä LHKK on Forssan ammatti-instituutin ylläpitäjä ja koulutuspalveluja tarjoavan Faktia Oy:n omistaja. Koulutuskuntayhtymässä on opiskelijoita tutkintokoulutuksissa noin 1600 ja työntekijöitä n. 150 henkilöä, jotka ovat alansa ylpeitä ammattilaisia ja rohkeita uudistajia. Lounais-Hämeen koulutuskuntayhtymä on edelläkävijä, joka kantaa oman yhteiskunnallisen vastuunsa ja tuottaa elinvoimaa sekä yksilölle että ympäristölleen.

Lisätietoja:
Viestintäpäällikkö Tanja Uusitalo
p. 050 3374723, tanja.uusitalo@lhkk.fi

Ajankohtaista

Koronarokotukset 1.10.

LOUNAIS-HÄMEEN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄFacebookInstagramlinkedinyoutubeTIEDOTE KORONAROKOTUKSESTA FSHKY järjestää ajanvarauksettoman koronarokotustilaisuuden koululla opiskelijoille. Rokote on Moderna Spikevax. Rokotus on vapaaehtoinen ja maksuton. Rokotteita annetaan niin...

Vuoden puhtauspalvelualan työpaikkaohjaajat löytyvät Ypäjältä

LOUNAIS-HÄMEEN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄFacebookInstagramlinkedinyoutube Vuoden puhtauspalvelualan työpaikkaohjaajat löytyvät Ypäjältä Lounais-Hämeen koulutuskuntayhtymä on valinnut vuoden 2021 puhtauspalvelualan työpaikkaohjaajiksi Miia Rusasen ja Mia Metsärannan Ypäjän...

Koronatilanne oppilaitoksessa, 3.9.

LOUNAIS-HÄMEEN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄFacebookInstagramlinkedinyoutubeTiedote 3.9.2021 Palaamme maanantaina 6.9.2021 lähiopetukseen. Pyrimme edelleen välttämään ryhmien sekoittumista. Muut tutut turvallisuusohjeet ovat edelleen voimassa. Opiskelijoille suositellaan maskin...

Etäopetuksen take away -lounas

LOUNAIS-HÄMEEN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄFacebookInstagramlinkedinyoutubeEtäopetuksen take away -lounas vko 35 Perustutkintokoulutuksen ensimmäisen vuoden opiskelijat, jotka ovat aloittaneet opintonsa elokuussa 2021 ja ovat etäopetuksessa viikon 35 (30.8-3.9.2021) voivat...

Tervetuloa opiskelemaan

LOUNAIS-HÄMEEN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄFacebookInstagramlinkedinyoutubeTervetuloa opiskelemaan   Opintojaan jatkavat päätoimiset pt-opiskelijat saapuvat keskiviikkona. Uusien opiskelijoiden kanssa aloitus sujui varsin mallikkaasti, kiitos kaikille. Kanta-Hämeen...

Ilmoitustaulu

Syksyn kokousaikataulut

Yhtymävaltuusto kokoontuu syyskaudella 16.11.2021. Yhtymähallituksen syksyn kokouspäivät ovat 24.8.2021, 21.9.2021, 26.10.2021, 16.11.2021 ja 7.12.2021.

Forssan ammatti-instituutti &
Faktia Oy
Postiosoite:  PL 12, 30101 Forssa
Käyntiosoite: Saksankatu 27

sähköposti: kirjaamo@lhkk.fi

Keskus p. 040 7130 555
avoinna ma-to klo 8-15 ja pe 8-14

Opintotoimisto p. 03 245 7392
koulutussihteeri@lhkk.fi 
ma-to klo 9-15

Hakijapalvelut p. 03 245 7393
hakijapalvelut@lhkk.fi

Työelämäpalvelut p. 03 245 7395

Tietosuoja