Valitse sivu

LOUNAIS-HÄMEEN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ

Kuntayhtymä työnantajana

Lounais-Hämeen koulutuskuntayhtymä on ammatillisen koulutuksen edelläkävijä. Se vastaa opiskelijoiden ja työelämän osaamistarpeisiin pääsääntöisesti Forssan seudulla järjestämällä työelämäläheisiä koulutuspalveluja tulevaisuuden tarpeita ennakoiden. Lakisääteistä koulutusta tarjoaa Forssan ammatti-instituutti -niminen oppilaitos ja markkinaehtoista koulutusta Faktia Oy. Kuntayhtymän jäsenkuntia ovat Forssa, Jokioinen, Humppila, Somero, Tammela, Urjala ja Ypäjä. Kuntayhtymän kaikki kiinteät toimipisteet sijaitsevat Forssassa. Vuotuinen opiskelijamäärä on n. 3500. Kuntayhtymän palveluksessa on reilu 150 henkilöä.

Henkilöstön työhyvinvoinnin edistämiseen suunnatuilla määrärahoilla tehdään teatteri-matkoja, niitä käytetään liikuntatapahtumiin- ja aktiviteetteihin, hierontapalveluihin, erilaisiin harrastuspajoihin, henkilöstön pikkujouluihin, työnohjaukseen.. Koulutuskuntayhtymä omistaa Tammelan Liesjärvellä Honkapirtti-nimisen vapaa-ajan- ja koulutuspaikan. Herttujärven rannalla sijaitsevia kiinteistöjä käytetään niin opiskeluun kuin henkilöstön työhön liittyviin tilaisuuksiin. Lisäksi kiinteistöjä on mahdollista vuokrata henkilöstön ja luottamushenkilöiden vapaa-ajan tarpeisiin. 

Uutta henkilöstä perehdytetään kaksi kertaa vuodessa kuntayhtymän toimintaan perehdyttämisohjelman mukaisesti. Eri toiminnoittain on kehitetty vuosikelloja, jotta eri kuukausien toiminnat ja tapahtumat ovat kaikkien tiedossa hyvissä ajoin ja päällekkäisyyksiltä vältytään.

Opetushenkilöstön työaika määräytyy vuosityöaikajärjestelmän mukaisesti. Muun henkilöstön osalta noudatetaan KVTESiä.

Forssan ammatti-instituutti &
Faktia Oy
Postiosoite:  PL 12, 30101 Forssa
Käyntiosoite: Saksankatu 27

sähköposti: kirjaamo@lhkk.fi

Neuvonta p. 040 7130 555
avoinna ma-to klo 8-15 ja pe 8-14

Opintotoimisto p. 03 245 7392
koulutussihteeri@lhkk.fi 
ma-to klo 9-15

Hakijapalvelut p. 03 245 7393
hakijapalvelut@lhkk.fi

Tietosuoja