Valitse sivu

LOUNAIS-HÄMEEN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ

Forssan ammatti-instituutti

Forssan ammatti-instituutti on Lounais-Hämeen koulutuskuntayhtymän ylläpitämä oppilaitos, jonka päätoimialuetta on Lounais-Häme sekä Somero ja Urjala. Oppilaitos sijaitsee Forssassa, mutta järjestämme koulutusta joillakin koulutusaloilla
myös valtakunnallisesti.

Tarjoamme elinikäisen oppimisen mahdollisuuksia ammatillisessa koulutuksessa sekä täydennyskoulutuksissa. Tarjoamme myös monipuolisia yrityspalveluita.

Ammatilliseen koulutukseemme osallistuu vuosittain yli 2700 oppijaa. Olemme monialainen, kehittyvä ja työelämän tarpeisiin vastaava oppilaitos, joka tukee opiskelijan yksilöllistä kasvua ammattiin. Toteutamme koulutusta joustavasti
tehden tiivistä yhteistyötä työelämän kanssa.

Kehitämme oppimisratkaisuja ja innovaatioita, jotka tukevat ja uudistavat pedagogista työtämme. Keskeisimpiä teemoja kehitystyössä ovat työelämäosaaminen, digiosaaminen, yrittäjyysosaaminen sekä kansainvälinen toiminta. Otamme opiskelijan uratavoitteet ja lähtötason yksilöllisesti huomioon, ohjaten ja tukien häntä koko opintojen ajan, kantaen vastuuta myös tutkinnon suorittamisen jälkeisestä ajasta.

Olemme ammatillisen koulutuksen edelläkävijä!

Paljon muutakin kuin ammattikoulu

Forssan ammatti-insituutti on yksi osa Lounais-Hämeen koulutuskuntayhtymää. Olemme ennen kaikkea paikallisen elinvoiman kehittäjä: olemme työelämän rohkea uudistaja, sekä kokonaisvaltainen kumppani, joka tarjoaa ratkaisuja ympäristönsä alati muuttuviin tarpeisiin. Teemme läheistä yhteistyötä niin valtakunnallisten sivistys- ja kasvatusalan toimijoiden kuin seudullisten työllisyydenhoidon, nuorisotyön, työelämän sekä elinvoimatoimijoiden, kuten TE-palveluiden kanssa.

Olemme vastuussa hyvästä tulevaisuudesta.

Tutustu

Forssan ammatti-instituutti &
Faktia Oy
Postiosoite:  PL 12, 30101 Forssa
Käyntiosoite: Saksankatu 27

sähköposti: kirjaamo@lhkk.fi

Keskus p. 040 7130 555
avoinna ma-to klo 8-15 ja pe 8-14

Opintotoimisto p. 03 245 7392
koulutussihteeri@lhkk.fi 
ma-to klo 9-15

Hakijapalvelut p. 03 245 7393
hakijapalvelut@lhkk.fi

Työelämäpalvelut p. 03 245 7395

Tietosuoja