Valitse sivu

FORSSAN AMMATTI-INSTITUUTTI | FAKTIA OY

LOUNAIS-HÄMEEN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ

Forssan ammatti-instituutti

Forssan ammatti-instituutti on Lounais-Hämeen Koulutuskuntayhtymän ylläpitämä oppilaitos, jonka päätoimialuetta on Kanta-Häme sekä Somero ja Urjala. Oppilaitos sijaitsee Forssassa. Järjestämme koulutusta joillakin koulutusaloilla myös valtakunnallisesti.

Tarjoamme elinikäisen oppimisen mahdollisuuksia ammatillisessa koulutuksessa sekä täydennyskoulutuksissa. Tarjoamme myös monipuolisia yrityspalveluita.

Ammatilliseen tutkintokoulutukseen osallistuu vuosittain yli 1500 oppijaa, oppisopimuksen kautta ammatin hankkii yli 300 henkilöä. Organisaatiomme on monialainen, kehittyvä ja työelämän tarpeisiin vastaava oppilaitos, joka tukee opiskelijan yksilöllistä kasvua ammattiin. Koulutusta toteutetaan joustavasti sekä tiiviissä yhteistyössä työelämän kanssa.

Kehitämme oppimisratkaisuja ja innovaatioita, jotka tukevat ja uudistavat pedagogista työtämme. Keskeisimpiä teemoja kehitystyössä ovat työelämäosaaminen, digiosaaminen, yrittäjyysosaaminen ja kansainvälinen toiminta. Opiskelijan uratavoitteet ja lähtötaso otetaan yksilöllisesti huomioon. Opiskelijaa ohjataan ja tuetaan opintojen ajan, kannamme vastuuta myös tutkinnon suorituksen jälkeisestä ajasta. Olemme ammatillisen koulutuksen edelläkävijä!

Vuosikertomus 2019

Forssan ammatti-instituutti &
Faktia Oy
Postiosoite:  PL 12, 30101 Forssa
Käyntiosoite: Saksankatu 27

sähköposti: kirjaamo@lhkk.fi

Keskus p. 040 7130 555
avoinna ma-to klo 8-15 ja pe 8-14

Opintotoimisto p. 03 245 7392
koulutussihteeri@lhkk.fi 
ma-to klo 9-15

Hakijapalvelut p. 03 245 7393
hakijapalvelut@lhkk.fi

Työelämäpalvelut p. 03 245 7395
asiakaspalvelu@lhkk.fi

Tietosuoja