Valitse sivu

FORSSAN AMMATTI-INSTITUUTTI | FAKTIA OY

LOUNAIS-HÄMEEN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ

Faktia Oy

Faktia Oy on Lounais-Hämeen koulutuskuntayhtymän omistama koulutuspalveluita tuottava yritys. Koulutuskuntayhtymän omistajakuntia ovat Forssa, Humppila, Jokioinen, Somero, Tammela, Urjala ja Ypäjä. Faktia Oy toimii kilpailluilla koulutusmarkkinoilla järjestäen markkinaehtoista koulutusta. Yhtiön liikevaihto vuonna 2018 oli n. 1,4 miljoonaa euroa. Päätehtävämme on turvata toiminta-alueellamme Forssan seudulla elinkeinoelämän osaavan työvoiman saanti. Faktia onkin aktiivisesti mukana kehittämässä seudun elinkeinoelämää omalla osaamisellaan.

Faktia tuottaa laadukkaita ja monipuolisia koulutus- ja valmennuspalveluja sekä yksityisille henkilöille että yrityksille. Tarjoamme mm. työvoimakoulutusta, täydennyskoulutusta, yrityskoulutusta ja osaamisen kehittämiseen liittyviä palveluita. Faktia Oy:ssä opiskelee vuosittain noin 2500 opiskelijaa eripituisissa koulutuksissa. Päätoimipaikkamme on Forssassa, mutta lisäksi toimimme myös muilla paikkakunnilla, kuten Turussa ja Loimaalla. Joillakin aloilla toimimme myös valtakunnallisesti.

Olemme saaneet yritysasiakkailtamme kiitosta nopeasta ja joustavasta sekä asiakaslähtöisestä toiminnasta. Hoidamme asiakasyritystemme henkilöstökoulutuksen suunnittelun ja toteutuksen rahoitusratkaisuineen, useille yrityksille myös pitkän aikavälin strategisten tavoitteiden mukaisesti. Asiakkainamme on runsaasti alueellisia ja valtakunnallisia yrityksiä ja ketjuja. Yhteistyössä alueellisten ELY-keskusten ja TE-toimistojen kanssa järjestämme koulutuksia myös yritysasiakkaiden tarpeisiin.

Yhtiön hallinnosta vastaa yhtiön hallitus, jonka jäseniä ovat Eino Järvinen (puheenjohtaja), Simo Vehmaa (varapuheenjohtaja), Riitta Ryhtä, Johanna Rämö ja Tapio Virtanen.

 

Yhtiön toimitusjohtajana toimii koulutuskuntayhtymän talous- ja henkilöstöjohtaja Tanja Paassilta.

Forssan ammatti-instituutti &
Faktia Oy
Postiosoite:  PL 12, 30101 Forssa
Käyntiosoite: Saksankatu 27

sähköposti: kirjaamo@lhkk.fi

Keskus p. 040 7130 555
avoinna ma-to klo 8-15 ja pe 8-14

Opintotoimisto p. 03 245 7392
koulutussihteeri@lhkk.fi 
ma-to klo 9-15

Hakijapalvelut p. 03 245 7393
hakijapalvelut@lhkk.fi

Työelämäpalvelut p. 03 245 7395

Tietosuoja