Valitse sivu

LOUNAIS-HÄMEEN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ

Faktia Oy

Kumppani työelämän ratkaisuissa, se on Faktia!

Päätehtävämme Faktialla on turvata toiminta-alueemme, eli Forssan seudun, elinkeinoelämän osaavan työvoiman saanti. Olemme siis aktiivisesti mukana kehittämässä seudun elinkeinoelämää omalla osaamisellaan. Toimimme kilpailluilla koulutusmarkkinoilla järjestäen markkinaehtoista koulutusta.

Olemme työelämän kumppani, joka suunnittelee yksilöllisiä ja kokonaisvaltaisia ratkaisuja, kuten koulutus- ja valmennuspalveluja sekä rekrytointipalveluja Jobparin kautta sekä yksityisille henkilöille että yrityksille. Tarjoamme mm. työvoimakoulutusta, täydennyskoulutusta, yrityskoulutusta ja osaamisen kehittämiseen liittyviä palveluita.

Meillä opiskelee vuosittain noin 2500 opiskelijaa eripituisissa koulutuksissa. Toimipisteemme on Forssassa, mutta toimimme aina siellä missä asiakas meitä tarvitsee. Joillakin aloilla toimimme myös valtakunnallisesti.

Olemme saaneet yritysasiakkailtamme kiitosta nopeasta ja joustavasta sekä asiakaslähtöisestä toiminnasta. Hoidamme asiakasyritystemme henkilöstökoulutuksen suunnittelun ja toteutuksen rahoitusratkaisuineen, useille yrityksille myös pitkän aikavälin strategisten tavoitteiden mukaisesti. Asiakkainamme on runsaasti alueellisia ja valtakunnallisia yrityksiä ja ketjuja. Yhteistyössä alueellisten ELY-keskusten ja TE-toimistojen kanssa järjestämme koulutuksia myös yritysasiakkaiden tarpeisiin, kuten rekrykoulutukset.

Faktia Oy on Lounais-Hämeen koulutuskuntayhtymän 100 % omistama yhtiö. Faktian toiminnasta ja sen kehittämisestä vastaavat LHKK:n työelämäpalvelut -tiimi sekä yhtiön toimitusjohtajana toimiva koulutuskuntayhtymän elinvoimajohtaja Tanja Paassilta. Yhtiön hallinnosta vastaa yhtiön hallitus, jonka jäseniä ovat Eino Järvinen (puheenjohtaja), Simo Vehmaa, Riitta Ryhtä, Johanna Rämö (varapuheenjohtaja) ja Tapio Virtanen. Faktia ei ole jakanut voittoa kuntayhtymän omistusaikana, vaan voittovarat on jätetty yhtiöön ja ovat olleet käytettävissä Faktian toimintaan ja sen kehittämiseen. Mikäli voittovaroja jaettaisiin, ne kohdistuisivat koulutuskuntayhtymän julkisen koulutustoiminnan käyttöön.

Tutustu

 

Forssan ammatti-instituutti &
Faktia Oy
Postiosoite:  PL 12, 30101 Forssa
Käyntiosoite: Saksankatu 27

sähköposti: kirjaamo@lhkk.fi

Keskus p. 040 7130 555
avoinna ma-to klo 8-15 ja pe 8-14

Opintotoimisto p. 03 245 7392
koulutussihteeri@lhkk.fi 
ma-to klo 9-15

Hakijapalvelut p. 03 245 7393
hakijapalvelut@lhkk.fi

Työelämäpalvelut p. 03 245 7395

Tietosuoja