Valitse sivu

FORSSAN AMMATTI-INSTITUUTTI | FAKTIA OY

LOUNAIS-HÄMEEN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ

Matkailu-, ravitsemis- ja talousala

Kokki

Kokki valmistaa maukasta sekä terveellistä ruokaa ja osaa laittaa sen houkuttelevasti tarjolle. Kokilta edellytetään joustavuutta työskennellä vaihtelevina työaikoina. Hän on myös valmis maistamaan kaikkia ruokia. Kokki toimii työssään asiakasta ajatellen ja tiiviissä yhteistyössä työkavereiden kanssa. Hotelli-, ravintola- ja catering-ala on kansainvälinen ala, jossa on tärkeätä tuntea vieraita kulttuureja ja hallita ammattisanastoa vieraalla kielellä.

Tarjoilija

FORSSAN AMMATTI-INSTITUUTTI | FAKTIA OY LOUNAIS-HÄMEEN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄFacebookInstagramTarjoilija Ravintola- ja catering-alan perustutkinto, asiakaspalvelun osaamisala MITÄ OPIT TARJOILIJAOPINNOISSA? Tarjoilijan opinnoissa opit tarjoilun perussääntöjä ja asiakkaan...

Forssan ammatti-instituutti &
Faktia Oy
Postiosoite:  PL 12, 30101 Forssa
Käyntiosoite: Saksankatu 27

sähköposti: kirjaamo@lhkk.fi

Keskus p. 040 7130 555
avoinna ma-to klo 8-15 ja pe 8-14

Opintotoimisto p. 03 245 7392
koulutussihteeri@lhkk.fi 
ma-to klo 9-15

Hakijapalvelut p. 03 245 7393
hakijapalvelut@lhkk.fi

Työelämäpalvelut p. 03 245 7395
asiakaspalvelu@lhkk.fi

Tietosuoja