FORSSAN AMMATTI-INSTITUUTTI | FAKTIA OY
LOUNAIS-HÄMEEN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ
Elintarvikehygieniakoulutus ja testi |
Hae koulutukseenHae koulutukseen, yrityksetAvaa PDF |
Koulutuksen ajankohta 21.05.2021 - 21.05.2021 |
Kohderyhmä Elintarvikkeiden kanssa kosketuksissa työskentelevien henkilöiden tulee omata riittävät tiedot hygieniasta ja siihen kiinteästi liittyvistä aiheista. Kuvaus Koulutuspäivien aikana käydään läpi elintarvikehygienian tärkeimpiä osa-alueita: • Elintarvikehygienian perusteet • Lainsäädäntö • Mikrobiologian perusteet • Ruokamyrkytykset • Henkilökohtainen hygienia • Hygieeniset työskentelytavat; puhtaanapito • Omavalvonta ja Oiva Elintarvikehygienian osaaminen mitataan koulutuksen päätteeksi järjestettävällä Hygieniaosaamistestillä. Testi alkaa klo 15.00. Testin läpäisseet saavat Ruokaviraston myöntämän hygieniaosaamistodistuksen ja −kortin. Opiskele etukäteen Lupa kokata-oppilasmateriaali: https://www.ruokatieto.fi/sites/default/files/Flash/lupa_kokata_ruokatietos_printattava_oppilasmateriaali.pdf Tarvittaessa selkosuomenkielisen opiskelumateriaalin saa Erja Sippo, erja.sippo@lhkk.fi HUOM! Testiin tulijan henkilöllisyys tarkistetaan, joten ota virallinen henkilöllisyystodistus mukaan! Kustannukset opiskelijalle Koulutuksen ja testin yhteishinta on 120 € (sis. alv 24 %). Lisätietoja antaa Erja Sippo, puh. 040 347 4112 tai erja.sippo@lhkk.fi |
Forssan ammatti-instituutti &
Faktia Oy
Postiosoite: PL 12, 30101 Forssa
Käyntiosoite: Saksankatu 27
sähköposti: kirjaamo@lhkk.fi
Keskus p. 040 7130 555
avoinna ma-to klo 8-15 ja pe 8-14
Opintotoimisto p. 03 245 7392
koulutussihteeri@lhkk.fi
ma-to klo 9-15
Hakijapalvelut p. 03 245 7393
hakijapalvelut@lhkk.fi
Työelämäpalvelut p. 03 245 7395
asiakaspalvelu@lhkk.fi