Valitse sivu

FORSSAN AMMATTI-INSTITUUTTI | FAKTIA OY

LOUNAIS-HÄMEEN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ

Metallialan täydennyskoulutus (työvoimakoulutus)
Hae koulutukseenAvaa PDF
Kuvaus
Koulutus on tarkoitettu Sinulle, joka olet työtön tai työttömyysuhan alainen ja Sinulla on alan työkokemusta ja/tai kone- ja metallialan ammatillinen peruskoulutus. Haluat omalta alaltasi joko lisää perusosaamista tai haluat kehittää jo olemassa olevaa osaamistasi.

Koulutuksessa saat lisä- ja täydennyskoulutusta koneistukseen, kunnossapitoon, hitsaukseen tai levytöihin, olemassa olevan osaamisesi ylläpitoon ja kehittämiseen sekä parannat työllistymismahdollisuuksiasi. Opiskelija suunnittelee yhdessä kouluttajan kanssa koulutuksen sisällön ja toteutuksen koneistuksen, hitsaajan ja levytekniikan opintokokonaisuuksista. Opiskelija voi suorittaa koulutuksen aikana hitsauksen pätevyyskokeita.

Koulutukseen sisältyy työssäoppimista alan yrityksissä. Koulutuksen kesto on henkilökohtaisen opiskeluohjelman mukainen (2 viikosta enintään 6 kk:n mittainen).
Koulutuksen sisältö (HOKSin mukaan valitaan seuraavista):

Koneistus: manuaalikoneet, cnc-sorvit/työstökeskuksien ohjelmointi ja käyttö, WinCam- ja SurfCam-ohjelmien käyttö, kuvanlukutaito, mittaus sekä koordinaattimittakoneen perusteet.

Hitsaus: hitsaustekniikan (mig, mag, tig, puikko ja kaasu), levytyötekniikan perusteet, materiaalitekniikka, mittaustekniikka, tekninen piirustus, paksu- ja ohutlevytyöt, ruuviliitokset, asennustekniikka.

Kunnossapito: mekaniikka, koneistus, automaatioasennus, hitsaus, asennustyöt, osavalmistus, hydrauliikka, pneumatiikka, korjaus- ja huoltotyöt, sähköasennukset.

Hakuaika
Jatkuva haku

Lisätietoja antaa
Tuomo Perkonoja, puh. 040 3474 116, tuomo.perkonoja@lhkk.fi

Tietoja työvoimakoulutuksista ja koulutuksen aikana maksettavista taloudellisista etuuksista saa puhelinnumerosta 0295 020 702 tai koulutusneuvonta@te-toimisto.fi.

Forssan ammatti-instituutti &
Faktia Oy
Postiosoite:  PL 12, 30101 Forssa
Käyntiosoite: Saksankatu 27

sähköposti: kirjaamo@lhkk.fi

Keskus p. 040 7130 555
avoinna ma-to klo 8-15 ja pe 8-14

Opintotoimisto p. 03 245 7392
koulutussihteeri@lhkk.fi 
ma-to klo 9-15

Hakijapalvelut p. 03 245 7393
hakijapalvelut@lhkk.fi

Työelämäpalvelut p. 03 245 7395
asiakaspalvelu@lhkk.fi

Tietosuoja