Valitse sivu

FORSSAN AMMATTI-INSTITUUTTI | FAKTIA OY

LOUNAIS-HÄMEEN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ

Dieettikokkien avoimet koulutuspäivät, erityisruokavaliot
Hae koulutukseenHae koulutukseen, yrityksetAvaa PDF
Koulutuksen ajankohta
13.05.2020 - 13.05.2020
Kohderyhmä
Sinulla ammattikeittiön työntekijä, on mahdollisuus osallistua dieettikokkien opintosuunnitelman mukaisiin koulutuspäiviin. Päivitä ja lisää tietojasi ravitsemuksesta, erityisruokavalioista ja tuotantomenetelmistä. Voit osallistua, valintasi mukaan, yhteen tai useampaan päivään. Koulutuspäivistä saat todistuksen, joka voidaan myöhemmin tunnustaa osaksi ravintola- ja cateringalan tutkintoon johtavaa koulutusta.

Toteutus
Koulutuspäivät ovat klo. 8.15-14.00 Forssan ammatti-instituutilla, Saksankatu 27, C-rakennus.

29.1.2020 Erityisruokavaliot- teoria ja käytäntö opetuskeittiöllä
• keliakia
• laktoosi-intoleranssi
Ilmoittautuminen 22.1.2020 mennessä

4.3.2020 Erityisruokavaliot- teoria ja käytäntö opetuskeittiöllä
• allergiat
Ilmoittautuminen 26.2.2020 mennessä

1.4.2020 Erityisruokavaliot
• sydän- ja verisuonisairaudet
• sappi ja kihti
• diabetes
Ilmoittautuminen 25.3.2020 mennessä

13.5.2020 Erityisruokavaliot- teoria ja käytäntö opetuskeittiöllä
• eettinen vakaumus, ruokavaliot
• kasvisruokavaliot
Ilmoittautuminen 6.5.2020 mennessä

Hakuaika
01.12.2019 - 06.05.2020

Kustannukset opiskelijalle
Yhden koulutuspäivän hinta 85,- /hlö sis. alv

Päivien aikana on mahdollisuus omakustanteiseen ruokailuun.

Lisätietoja antaa
Rakel Brück, rakel.bruck@lhkk.fi, P. 040 6804 017

Forssan ammatti-instituutti &
Faktia Oy
Postiosoite:  PL 12, 30101 Forssa
Käyntiosoite: Saksankatu 27

sähköposti: kirjaamo@lhkk.fi

Keskus p. 040 7130 555
avoinna ma-to klo 8-15 ja pe 8-14

Opintotoimisto p. 03 245 7392
koulutussihteerit@lhkk.fi 
ma-to klo 9-15

Hakijapalvelut p. 03 245 7393
Työelämäpalvelut p. 03 245 7395
asiakaspalvelu@lhkk.fi

IMS

Tietosuoja