LOUNAIS-HÄMEEN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ
Elintarvikealan erikoisammattitutkinto, Elintarvikealalla johto- ja esihenkilötehtävissä työskenteleville |
Hae koulutukseenAvaa PDF |
Tutkinto Elintarvikealan erikoisammattitutkinto Tutkintotyyppi Erikoisammattitutkinto Koulutuksen ajankohta 23.03.2023 - 30.09.2024 |
Kohderyhmä Hyödynnä itselle ja yrityksellesi ajankohtaiset tiedot, taidot ja osaaminen johtavien elintarvikealan yritysten ammattilaisten saattelemana. Vastuuopettajasi kanssa yhteistyössä valitset juuri sinua ja organisaatiotasi tukevia opintoja, jotka kehittävät johtajuuden osaamis- ja kehittymistarpeita. Opintojen punaisena lankana kulkee osa-alueiden sisältöjen tavoitteellisuus, joita viet käytäntöön omalla vastuualueellasi mm. seuraavista päivän polttamista teemoista • strateginen johtamisen kehittäminen • ennakointi- ja tiedolla johtamisosaaminen • teknologian ja digitalisaation vaikutus kilpailukyvyn arantamiselle • hyvinvoinnin kehittämisen vaikutus liiketoimintaan Mikäli sinulla on halua ja tahtoa • kehittää ja kehittyä • haastaa itseäsi ja työyhteisöä • jakaa ammatillista osaamista • verkostoitua sekä ennen kaikkea ollatekemässä tulevaisuutta yhdessä Tule mukaan nauttimaan omasta opiskelupolusta vertaistesi kanssa! Toteutus 1. Kick off -orientaatio opintoihin MAALISKUU 2023 PAKOLLINEN TUTKINNON OSA Toiminnan ohjaaminen elintarvikeyrityksessä 80 osp 2. Raaka-aineiden hallinta elintarvikeprosesseissa laadunhallinnan ja lainsäädännön näkökulmasta HUHTIKUU 2023 3. Työturvallisuuden ja ergonomian hallinta, vastuu ja viestintä esihenkilötyössä HUHTIKUU 2023 4. Laatujärjestelmät elintarvikealalla -prosessi sekä mahdollisuudet SYYSKUU 2023 5. Kilpailukyvyn ja tuottavuuden parantamisen suuntaviivat SYYSKUU 2023 6. Kestävän tulevaisuuden ammattilaisena elintarvikealalla LOKAKUU 2023 7. Teknologian ja digitalisaation merkitys strategisessa kehittämisessä LOKAKUU 2023 8. Esihenkilö muutoksen edistäjänä MARRASKUU 2023 9. Tiedolla johtaminen osaksi esihenkilötyön arkea MARRASKUU 2023 10. Ennakoinnin ja tulevaisuustaitojen hyödyntäminen esihenkilötyössä TAMMIKUU 2024 11. Vastuu ja vastuullisuus yksilön, tiimin ja organisaation näkökulmasta TAMMIKUU 2024 12. Bonuspäivä, osallistujien tarpeen mukaan bonuspäivä toimialan substanssiosaamisesta TAMMIKUU 2024 VALINNAISET (valitaan 2 tutkinnon osaa): Tehdaspalvelu elintarvikeyrityksessä 50 osp 13. Tehdaspalvelujen tietojärjestelmien hyödyntäminen ja ennakoivan kunnossapidon kehittäminen HELMIKUU 2024 Tuotekehitys elintarvikeyrityksessä 50 osp 14. Asiakaslähtöinen tuotekehitys MAALISKUU 2024 15. Aistinvarainen arviointi tuotekehitysprosessissa MAALISKUU 2024 Esimiestyö elintarvikeyrityksessä 50 osp 16. Työhyvinvoinnin merkitys tuottavuuteen HUHTIKUU 2024 17. Työelämän lainsäädäntö oman työn suuntaviivoina HUHTIKUU 2024 18. Henkilöstön kehittämissuunnitelmat liiketoiminnan kehittämisen tukena HUHTIKUU 2024 Tuotannon suunnittelu 50 osp 19. Tuotannon ohjausjärjestelmien ja tuotantosuunnitelmien hyödyntäminen TOUKOKUU 2024 Hakuaika 18.01.2023 - 15.03.2023 Kustannukset opiskelijalle Osallistumismaksu 980 €. Koulutus on Opetus- ja kulttuuriministeriön rahoittamaa omaehtoista ammatillista koulutusta. Koulutus voidaan suorittaa myös oppisopimuskoulutuksena, jolloin opiskelijalla tulee olla soveltuva alan työpaikka ja työnantaja, jonka kanssa voidaan solmia oppisopimus. Oppisopimuskoulutus on maksutonta sekä työntekijälle että työnantajalle. Lisätietoja antaa Minna Mäkinen, minna.makinen@lhkk.fi tai p. 040 3474 074 |
Forssan ammatti-instituutti &
Faktia Oy
Postiosoite: PL 12, 30101 Forssa
Käyntiosoite: Saksankatu 27
sähköposti: kirjaamo@lhkk.fi
Neuvonta p. 040 7130 555
avoinna ma-to klo 8-15 ja pe 8-14
Opintotoimisto p. 03 245 7392
koulutussihteeri@lhkk.fi
ma-to klo 9-15
Hakijapalvelut p. 03 245 7393
hakijapalvelut@lhkk.fi