Valitse sivu

LOUNAIS-HÄMEEN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ

Elintarvikealan erikoisammattitutkinto, Elintarvikealalla johto- ja esihenkilötehtävissä työskenteleville
Hae koulutukseenAvaa PDF
Tutkinto
Elintarvikealan erikoisammattitutkinto
Tutkintotyyppi
Erikoisammattitutkinto
Koulutuksen ajankohta
23.03.2023 - 30.09.2024
Kohderyhmä
Hyödynnä itselle ja yrityksellesi ajankohtaiset tiedot, taidot ja osaaminen johtavien elintarvikealan yritysten ammattilaisten saattelemana.

Vastuuopettajasi kanssa yhteistyössä valitset juuri sinua ja organisaatiotasi tukevia opintoja, jotka kehittävät johtajuuden osaamis- ja kehittymistarpeita.

Opintojen punaisena lankana kulkee osa-alueiden sisältöjen tavoitteellisuus, joita viet käytäntöön omalla vastuualueellasi mm. seuraavista päivän polttamista teemoista
• strateginen johtamisen kehittäminen
• ennakointi- ja tiedolla johtamisosaaminen
• teknologian ja digitalisaation vaikutus kilpailukyvyn arantamiselle
• hyvinvoinnin kehittämisen vaikutus liiketoimintaan

Mikäli sinulla on halua ja tahtoa

• kehittää ja kehittyä
• haastaa itseäsi ja työyhteisöä
• jakaa ammatillista osaamista
• verkostoitua sekä ennen kaikkea ollatekemässä tulevaisuutta yhdessä

Tule mukaan nauttimaan omasta opiskelupolusta vertaistesi kanssa!

Toteutus
1. Kick off -orientaatio opintoihin MAALISKUU 2023

PAKOLLINEN TUTKINNON OSA
Toiminnan ohjaaminen elintarvikeyrityksessä 80 osp

2. Raaka-aineiden hallinta elintarvikeprosesseissa laadunhallinnan ja lainsäädännön näkökulmasta HUHTIKUU 2023
3. Työturvallisuuden ja ergonomian hallinta, vastuu ja viestintä esihenkilötyössä HUHTIKUU 2023
4. Laatujärjestelmät elintarvikealalla -prosessi sekä mahdollisuudet SYYSKUU 2023
5. Kilpailukyvyn ja tuottavuuden parantamisen suuntaviivat SYYSKUU 2023
6. Kestävän tulevaisuuden ammattilaisena elintarvikealalla LOKAKUU 2023
7. Teknologian ja digitalisaation merkitys strategisessa kehittämisessä LOKAKUU 2023
8. Esihenkilö muutoksen edistäjänä MARRASKUU 2023
9. Tiedolla johtaminen osaksi esihenkilötyön arkea MARRASKUU 2023
10. Ennakoinnin ja tulevaisuustaitojen hyödyntäminen esihenkilötyössä TAMMIKUU 2024
11. Vastuu ja vastuullisuus yksilön, tiimin ja organisaation näkökulmasta TAMMIKUU 2024
12. Bonuspäivä, osallistujien tarpeen mukaan bonuspäivä toimialan substanssiosaamisesta

TAMMIKUU 2024
VALINNAISET (valitaan 2 tutkinnon osaa):
Tehdaspalvelu elintarvikeyrityksessä 50 osp
13. Tehdaspalvelujen tietojärjestelmien hyödyntäminen ja ennakoivan kunnossapidon kehittäminen HELMIKUU 2024

Tuotekehitys elintarvikeyrityksessä 50 osp
14. Asiakaslähtöinen tuotekehitys MAALISKUU 2024
15. Aistinvarainen arviointi tuotekehitysprosessissa MAALISKUU 2024

Esimiestyö elintarvikeyrityksessä 50 osp
16. Työhyvinvoinnin merkitys tuottavuuteen HUHTIKUU 2024
17. Työelämän lainsäädäntö oman työn suuntaviivoina HUHTIKUU 2024
18. Henkilöstön kehittämissuunnitelmat liiketoiminnan kehittämisen tukena HUHTIKUU 2024

Tuotannon suunnittelu 50 osp
19. Tuotannon ohjausjärjestelmien ja tuotantosuunnitelmien hyödyntäminen TOUKOKUU 2024

Hakuaika
18.01.2023 - 15.03.2023

Kustannukset opiskelijalle
Osallistumismaksu 980 €. Koulutus on Opetus- ja kulttuuriministeriön rahoittamaa omaehtoista ammatillista koulutusta.

Koulutus voidaan suorittaa myös oppisopimuskoulutuksena, jolloin opiskelijalla tulee olla soveltuva alan työpaikka ja työnantaja, jonka kanssa voidaan solmia oppisopimus. Oppisopimuskoulutus on maksutonta sekä työntekijälle että työnantajalle.

Lisätietoja antaa
Minna Mäkinen, minna.makinen@lhkk.fi tai p. 040 3474 074

Forssan ammatti-instituutti &
Faktia Oy
Postiosoite:  PL 12, 30101 Forssa
Käyntiosoite: Saksankatu 27

sähköposti: kirjaamo@lhkk.fi

Neuvonta p. 040 7130 555
avoinna ma-to klo 8-15 ja pe 8-14

Opintotoimisto p. 03 245 7392
koulutussihteeri@lhkk.fi 
ma-to klo 9-15

Hakijapalvelut p. 03 245 7393
hakijapalvelut@lhkk.fi

Tietosuoja