Valitse sivu

LOUNAIS-HÄMEEN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ

Merkonomi, liiketoiminnan perustutkinto
Hae koulutukseenAvaa PDF
Tutkinto
Liiketoiminnan perustutkinto
Tutkintotyyppi
Perustutkinto
Kuvaus
Merkonomiopinnoissa opit kohtaamaan ja palvelemaan asiakkaita, myymään ja markkinoimaan monikanavaisesti. Halutessasi opit taloushallinnon keskeiset toiminnot ja opit toimimaan sähköisissä ympäristöissä. Voit rakentaa opinpolkusi painottuen joko myynti-, asiakaspalvelu-, talous- tai yrittäjyysosaamiseen.

Työskentelet useimmiten liiketoiminnan tai taloushallinnon alalla. Merkonomina osaat yhdistää asiakkaiden ja liiketoiminnan tarpeet palvelumuotoilun keinoin, hallitset asiakaspalvelun ja tuloksellisen toiminnan sekä osaat toimia työyhteisössä. Sinulla on asiakaslähtöistä liiketoimintaosaamista, viestintä- ja vuorovaikutusosaamista, kielitaitoa sekä talouden hallinnan osaamista. Toimit erilaisissa digitaalisissa ympäristöissä ja verkostoidut ammatillisesti. Lisäksi sinulla on perusvalmiudet yrittäjyyteen. Liiketoiminnan osaajia tarvitaan työelämässä kaikilla eri aloilla.

Hakuaika
05.12.2022 - 19.02.2023

Kustannukset opiskelijalle
Koulutus on maksutonta. Opiskelija kustantaa itse oppikirjat sekä muun tarvittavan opetusmateriaalin. Perustutkinto suorittaville opiskelijoille tarjotaan maksuton aamupuuro ja lounas (ei koske oppisopimus, eikä työvoimapoliittisessa koulutuksessa opiskelevia).

Koulutus voidaan suorittaa myös oppisopimuskoulutuksena, jolloin opiskelijalla tulee olla soveltuva alan työpaikka ja työnantaja, jonka kanssa voidaan solmia oppisopimus. Oppisopimuskoulutus on maksutonta sekä työntekijälle että työnantajalle.

Opiskelun henkilökohtaistaminen
Opiskelijalle laaditaan henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma (HOKS), jossa määritellään opiskelun sisältö ja aikataulu sekä näyttötilaisuudet.

Lisätietoja antaa
Lehtori Minna Honkala, 040 640 3070, minna.honkala@lhkk.fi tai Hakijapalvelut, puh. 03 245 7393 tai hakijapalvelut@lhkk.fi.

Mikäli olet kiinnostunut työttömyysetuudella tuetusta opiskelusta, ota yhteyttä TE-toimistoon.

Forssan ammatti-instituutti &
Faktia Oy
Postiosoite:  PL 12, 30101 Forssa
Käyntiosoite: Saksankatu 27

sähköposti: kirjaamo@lhkk.fi

Neuvonta p. 040 7130 555
avoinna ma-to klo 8-15 ja pe 8-14

Opintotoimisto p. 03 245 7392
koulutussihteeri@lhkk.fi 
ma-to klo 9-15

Hakijapalvelut p. 03 245 7393
hakijapalvelut@lhkk.fi

Tietosuoja