Valitse sivu

LOUNAIS-HÄMEEN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ

Lihatuotteiden tai Elintarvikkeiden valmistaja, elintarvikealan perustutkinto
Hae koulutukseenAvaa PDF
Tutkinto
Elintarvikealan perustutkinto
Tutkintotyyppi
Perustutkinto
Kuvaus
Elintarvikealan ammattilaisia tarvitaan joka päivä, nyt ja tulevaisuudessa!

Koulutusalan voit valita kiinnostuksesi mukaan:

Liha-alan koulutusohjelma, lihatuotteiden valmistaja; Liha-alan koulutusohjelmasta valmistuu lihatuotteiden valmistajia, jotka voivat työskennellä lihavalmisteiden valmistus-, pakkaus- ja varastointitehtävissä pienyrityksissä tai suurteollisuudessa. Koulutus painottuu lihan käsittelyyn ja lihavalmisteiden valmistukseen ja pakkaukseen.

Elintarviketeknologian koulutusohjelma, elintarvikkeiden valmistaja; Elintarviketeknologian koulutusohjelmasta valmistuu elintarvikkeiden valmistajia, jotka voivat työskennellä elintarvikkeiden valmistus-, pakkaus- ja varastointitehtävissä. Koulutus painottuu ruokavalmisteiden valmistukseen, kasvisten ja kalan käsittelyyn ja jalostukseen sekä marja- ja hedelmävalmisteiden valmistukseen.

Koulutus sisältää sekä lähiopetusta, itsenäistä opiskelua että ohjattua oppimista työpaikalla.

Koulutuksen aikana suoritetaan alalla työskenteleviltä vaadittavat lupakortit (hygieniapassi, työturvallisuuskortti, ensiapu 1, trukkikortti).

Hakuaika
05.12.2022 - 19.02.2023

Kustannukset opiskelijalle
Koulutus on maksutonta. Opiskelija kustantaa itse oppikirjat sekä muun tarvittavan opetusmateriaalin. Perustutkinto suorittaville opiskelijoille tarjotaan maksuton aamupuuro ja lounas (ei koske oppisopimus, eikä työvoimapoliittisessa koulutuksessa opiskelevia).

Koulutus voidaan suorittaa myös oppisopimuskoulutuksena, jolloin opiskelijalla tulee olla soveltuva alan työpaikka ja työnantaja, jonka kanssa voidaan solmia oppisopimus. Oppisopimuskoulutus on maksutonta sekä työntekijälle että työnantajalle.

Opiskelun henkilökohtaistaminen
Opiskelijalle laaditaan henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma (HOKS), jossa määritellään opiskelun sisältö ja aikataulu sekä näyttötilaisuudet.

Lisätietoja antaa
Jouko Vahekoski, puh. 040 6104 857 tai jouko.vahekoski@lhkk.fi tai Hakijapalvelut, puh. 03 245 7393 tai hakijapalvelut@lhkk.fi.

Mikäli olet kiinnostunut työttömyysetuudella tuetusta opiskelusta, ota yhteyttä TE-toimistoon.

Forssan ammatti-instituutti &
Faktia Oy
Postiosoite:  PL 12, 30101 Forssa
Käyntiosoite: Saksankatu 27

sähköposti: kirjaamo@lhkk.fi

Neuvonta p. 040 7130 555
avoinna ma-to klo 8-15 ja pe 8-14

Opintotoimisto p. 03 245 7392
koulutussihteeri@lhkk.fi 
ma-to klo 9-15

Hakijapalvelut p. 03 245 7393
hakijapalvelut@lhkk.fi

Tietosuoja