Valitse sivu

LOUNAIS-HÄMEEN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ

Levyseppähitsaaja, kone- ja tuotantotekniikan perustutkinto (oppisopimus)
Hae koulutukseenAvaa PDF
Tutkinto
Kone- ja tuotantotekniikan perustutkinto
Tutkintotyyppi
Perustutkinto
Kohderyhmä
Koulutus on suunnattu metallialantyötehtävistä kiinnostuneille ja metallialalla työskenteleville henkilöille, joilla ei ole metallialan perustutkintoa.

Kuvaus
Levyseppähitsaajan opinnoissa opit lukemaan piirustuksia ja tekemään niiden mukaisia osia ja koneita. Opit perusteet ohutlevytöistä ja kappaleiden hitsaustöistä sekä niihin kuuluvista viimeistelytöistä. Opit myös tekemään poraus- ja hiontatöitä. Opintojen edetessä opit levytöissä käytettyjen NC-koneiden käytön perusteet.

Levyseppähitsaajana osaat lukea alan työpiirustuksia ja käyttää laajasti erilaisia metallialan koneita. Ymmärrät mekaanisten laitteiden toimintaa. Osaat tehdä ohutlevytöitä ja hitsauksia. Olet kätevä käsistäsi ja osaat käyttää tietokoneavusteisia ohjelmia. Hahmotat hyvin asioita kolmiulotteisesti.

Hakuaika
Jatkuva haku

Kustannukset opiskelijalle
Koulutus voidaan suorittaa oppisopimuskoulutuksena, jolloin opiskelijalla tulee olla soveltuva alan työpaikka ja työnantaja, jonka kanssa voidaan solmia oppisopimus. Oppisopimuskoulutus on maksutonta sekä työntekijälle että työnantajalle.

Opiskelun henkilökohtaistaminen
Opiskelijalle laaditaan henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma (HOKS), jossa määritellään opiskelun sisältö ja aikataulu sekä näyttötilaisuudet.

Lisätietoja antaa
Vastuuopettaja Toni Lääveri, puh. 040 7130 579, toni.laaveri@lhkk.fi

Forssan ammatti-instituutti &
Faktia Oy
Postiosoite:  PL 12, 30101 Forssa
Käyntiosoite: Saksankatu 27

sähköposti: kirjaamo@lhkk.fi

Neuvonta p. 040 7130 555
avoinna ma-to klo 8-15 ja pe 8-14

Opintotoimisto p. 03 245 7392
koulutussihteeri@lhkk.fi 
ma-to klo 9-15

Hakijapalvelut p. 03 245 7393
hakijapalvelut@lhkk.fi

Tietosuoja