Valitse sivu

LOUNAIS-HÄMEEN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ

Putkiasentaja, talotekniikan perustutkinto (oppisopimus)
Hae koulutukseenAvaa PDF
Tutkinto
Talotekniikan perustutkinto
Tutkintotyyppi
Perustutkinto
Kohderyhmä
LVI-alalle tyypillisten laajojen tehtäväkokonaisuuksien vuoksi työntekijöiltä vaaditaan laajaa alan yleisnäkemystä. Tämä edellyttää työntekijöiltä valmiutta oman ammattitaidon jatkuvaan kehittämiseen ja halua uusien välineiden ja menetelmien kokeilemiseen ja hyödyntämiseen.

Kuvaus
LVI-alan toimintaa ohjaavia periaatteita ovat taloteknisten järjestelmien tarkoituksenmukaisuus, varmatoimisuus, turvallisuus, kestävyys, helppokäyttöisyys ja -huoltoisuus, energian käytön taloudellisuus ja kestävä kehitys.

Koulutus koostuu seuraavista osista: Lämmitysjärjestelmien asennus, Putkistojen hitsaus, Käyttövesi- ja viemärijärjestelmien asennus, LVI- korjausrakentaminen, Lämmitysjärjestelmien mittaukset ja tasapainotus, LV-järjestemien huolto, LVI-huoltopalvelujen tuottaminen

Hakuaika
Jatkuva haku

Kustannukset opiskelijalle
Koulutus voidaan suorittaa oppisopimuskoulutuksena, jolloin opiskelijalla tulee olla soveltuva alan työpaikka ja työnantaja, jonka kanssa voidaan solmia oppisopimus. Oppisopimuskoulutus on maksutonta sekä työntekijälle että työnantajalle.

Opiskelun henkilökohtaistaminen
Opiskelijalle laaditaan henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma (HOKS), jossa määritellään opiskelun sisältö ja aikataulu sekä näyttötilaisuudet.

Lisätietoja antaa
Tomi Kulmala, p. 040 7130 570, tomi.kulmala@lhkk.fi

Forssan ammatti-instituutti &
Faktia Oy
Postiosoite:  PL 12, 30101 Forssa
Käyntiosoite: Saksankatu 27

sähköposti: kirjaamo@lhkk.fi

Neuvonta p. 040 7130 555
avoinna ma-to klo 8-15 ja pe 8-14

Opintotoimisto p. 03 245 7392
koulutussihteeri@lhkk.fi 
ma-to klo 9-15

Hakijapalvelut p. 03 245 7393
hakijapalvelut@lhkk.fi

Tietosuoja