Valitse sivu

LOUNAIS-HÄMEEN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ

Lounaskokki (työvoimakoulutus)
Hae koulutukseenAvaa PDF
Tutkinto
Ravintola- ja catering-alan perustutkinto
Tutkintotyyppi
Perustutkinto
Kohderyhmä
Ravintola-ala työllistää! Hae koulutukseen, jos olet reipas ja motivoitunut, innostunut asiakaspalvelija ja sinulla on halu tehdä hyvää ruokaa. Kokin työ on vastuullista ja kestävän kehityksen mukaista toimintaa. Tähän saat myös eväitä tästä koulutuksesta.

Koulutus sopii kaikille alasta kiinnostuneille. Aikaisempaa kokemusta alalta ei tarvita. Koulutus sopii myös maahanmuuttajille ja opintojen aikana voi opiskella myös suomen kieltä. Opinnoissa on työssäoppimista lounasravintoloissa. Työssäoppimispaikkaa voit kysellä jo etukäteen, ennen opintojen aloitusta. Koulutuksen jälkeen voit työllistyä mm. lounasravintoloihin, liikenneasemille tai henkilöstöravintoloihin. Tämän koulutuksen jälkeen voit myös jatkaa opintoja, vaikka oppisopimuksella.

Toteutus
Koulutuksessa suoritetaan Ravintola- ja cateringalan perustutkinnosta Ravitsemispalveluissa toimiminen ja Lounasruokien valmistus -tutkinnon osat.

Opinnot sisältävät alan perusopintoja mm. ruoanvalmistusta ja raaka-ainetuntemusta, elintarvikehygieniaa ja puhtaanapitoa, Jamix-tuotannonohjausjärjestelmän käyttöä, ruoka- ja tapakulttuurien tuntemusta, lähi- ja luomuruokatuntemusta sekä vastuullista toimintaa ja kestävää kehitystä.

Koulutus on lähiopetusta, joka koostuu teoria opinnoista, luennoista, käytännön työskentelystä koululla, ryhmä työskentelyistä, työpaikkakäynneistä sekä työpaikalla tapahtuvasta oppimisesta. Opiskelupolku räätälöidään jokaiselle henkilökohtaisesti ja laaditaan HOKS

Hakuaika
01.06.2022 - 31.07.2022

Opiskelun henkilökohtaistaminen
Opiskelupolku räätälöidään jokaiselle henkilökohtaisesti ja laaditaan HOKS.

Lisätietoja antaa
Opettaja Rakel Brück 0406804017 rakel.bruck@lhkk.fi
Asiakkuuspäällikkö Melina Jokila 0403474082 melina.jokila@lhkk.fi

Lisätietoja hakemisesta ja koulutuksen aikaisista etuuksista antaa Työlinjan koulutusneuvonta
puh. 0295 020 702 (ma - pe klo 9.00 - 16.15), koulutusneuvonta@tetoimisto.fi ja ww.facebook.com/koulutusneuvonta.

Koulutukseen hakeudutaan Internetin kautta: www.te-palvelut.fi. Koulutukseen valinta perustuu hakemuksessa esitettyihin tietoihin ja haastatteluun, täytä hakemus huolellisesti ja kerro mm. miksi olet kiinnostunut tästä koulutuksesta ja miten tämä edistää työllistymistäsi. Valintatiedot lähetetään kirjeitse ja ne ovat nähtävillä myös sähköisissä palveluissa (www.te-palvelut.fi).

Forssan ammatti-instituutti &
Faktia Oy
Postiosoite:  PL 12, 30101 Forssa
Käyntiosoite: Saksankatu 27

sähköposti: kirjaamo@lhkk.fi

Keskus p. 040 7130 555
avoinna ma-to klo 8-15 ja pe 8-14

Opintotoimisto p. 03 245 7392
koulutussihteeri@lhkk.fi 
ma-to klo 9-15

Hakijapalvelut p. 03 245 7393
hakijapalvelut@lhkk.fi

Tietosuoja