Valitse sivu

LOUNAIS-HÄMEEN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ

Toimitilahuoltaja (työvoimakoulutus), Loimaa
Hae koulutukseenAvaa PDF
Tutkinto
Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinto
Kohderyhmä
Onko sinulla silmää puhtaudelle? Tule kouluttautumaan alalle, jolla tarvitaan työntekijöitä!

Koetko tärkeäksi päästä vaikuttamaan ihmisten ja elinympäristön terveellisyyteen, viihtyisyyteen ja turvallisuuteen sekä kiinteistöjen kuntoon ja kestävyyteen?
Koulutus sopii sinulle, joka haluat työllistyä siivoojan tehtäviin sekä arvostat puhtausalaa. Koulutuksen tavoite on parantaa mahdollisuuksiasi työllistyä.

Pääsyvaatimuksena on soveltuvuus alalle, alalla vaadittava terveys, riittävät opiskeluvalmiudet ja suomen kielen taito sekä TE-toimiston toteama koulutustarve.

Toteutus
Koulutus antaa perustiedot ja valmiudet työskennellä monipuolisissa puhtausalan tehtävissä.
Koulutuksen aikana voit suorittaa puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinnosta, toimitilahuollon osaamisalasta, seuraavat tutkinnon osat: Ylläpitosiivouspalvelut 30 osp ja Perussiivouspalvelut 30 osp. Koulutuksen kesto noin kuusi kuukautta.

Opiskelet, huomioiden kestävän kehityksen, työ- ja asiakasturvallisuuden ja erilaisten puhtaustasovaatimusten mukaisesti mm.:
• Puhtaanapitotyötehtäviä erilaisissa toimintaympäristöissä ja tiloissa
• Hygieenisiä toimintatapoja
• Siivouskoneiden ja -välineiden tehokasta ja ergonomista käyttöä
• Siivousaineiden turvallista käyttöä
• Yleisimpiä pintamateriaaleja, niiden hoitoa ja suojausta
Lisäksi koulutukseen sisältyy:
• Ensiapu, 8 h
• Elintarvikehygieniakoulutus, 8 h
• Työturvakoulutus, 8 h

Toimitilahuoltaja toimii asiakaskohteessa toimitilahuollon työtehtävissä ja asiakaspalvelutilanteissa asiakaskohteen palvelusopimuksen mukaisesti. Hän osaa suunnitella ja toteuttaa puhtauspalveluja erilaisissa asiakaskohteissa, joita ovat esim. asuinkiinteistöt, hotelli- ja majoitustilat, kauppakeskukset ja myymälätilat, oppilaitokset ja päiväkodit, sosiaalihuoltolaitokset, terveydenhuoltolaitokset, teollisuuslaitokset tai uima-allas- ja kylpylätilat.

Hakuaika
01.11.2021 - 02.03.2022

Opiskelun henkilökohtaistaminen
Koulutuksen alussa opiskelijalle tehdään henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelma (HOKS), jossa huomioidaan opiskelijan tavoitteet ja aikaisempi osaaminen. Koulutus sisältää tietopuolista opetusta, käytännön harjoituksia ja työpaikalla tapahtuvaa oppimista.

Lisätietoja antaa
Opettaja Tiina Siilamo-Kuusinen p. 040 347 4071, tiina.siilamo-kuusinen@lhkk.fii.
Koulutustunnus on 702988.

Koulutukseen haetaan verkkopalvelussa: www.te-palvelut.fi, Oma asiointi. Hakemus on sitova eli sitä ei voi perua ilman pätevää syytä.

Koulutukseen valinta perustuu hakemuksessa esitettyihin tietoihin ja haastatteluun, johon lähetetään erillinen kutsu. Täytä hakemus huolellisesti ja kerro mm. miksi olet kiinnostunut tästä koulutuksesta ja miten tämä edistää työllistymistäsi. Hakuajan päättymisen jälkeen koulutusvalintojen etenemistä voi seurata TE-palvelujen Oma asiointi -verkkopalvelun kautta.Lisätietoja hakemisesta ja koulutuksen aikaisista etuuksista antaa TE-palvelun koulutusneuvonta puh. 0295 020 702 (ma - pe klo 9.00 - 16.15), koulutusneuvonta@te-toimisto. fi ja www.facebook.com/koulutusneuvonta.

Forssan ammatti-instituutti &
Faktia Oy
Postiosoite:  PL 12, 30101 Forssa
Käyntiosoite: Saksankatu 27

sähköposti: kirjaamo@lhkk.fi

Keskus p. 040 7130 555
avoinna ma-to klo 8-15 ja pe 8-14

Opintotoimisto p. 03 245 7392
koulutussihteeri@lhkk.fi 
ma-to klo 9-15

Hakijapalvelut p. 03 245 7393
hakijapalvelut@lhkk.fi

Työelämäpalvelut p. 03 245 7395

Tietosuoja