Valitse sivu

LOUNAIS-HÄMEEN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ

Kodinhuoltaja (työvoimakoulutus), Loimaa
Hae koulutukseenAvaa PDF
Tutkinto
Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinto
Tutkintotyyppi
Perustutkinto
Kohderyhmä
Oletko kiinnostunut kotitaloustöistä kuten ruuanlaitosta, siivouksesta ja vaatteiden huoltamisesta? Oletko kiinnostunut tekemään töitä eri ikäisten asiakkaiden kanssa heidän kotonaan tai kodinomaisissa laitoksissa. Koulutus voisi sopia juuri sinulle!

Ammatissa tarvitaan itsenäistä ja vastuullista työotetta, asiakaspalvelutaitoja sekä valmiutta toimia erilaisissa työympäristöissä. Koulutuksen jälkeen voit työskennellä mm. kotityöpalvelutyöntekijänä, avustajana hoitolaitoksissa/ hoivakodissa tai keittiöavustajana.

Koulutus on tarkoitettu työttömille ja työttömyysuhan alaisille työnhakijoille, joilla on TE-toimiston toteama koulutustarve ja jotka soveltuvat haettavana olevaan koulutukseen.

Toteutus
Koulutus sisältää kaksi tutkinnon osaa puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinnon osaamisalalta: 1) kotisiivouspalvelujen tuottaminen 30 osp ja 2) kodin ruokapalvelujen tuottaminen 20 osp.

Koulutus kestää noin 6 kuukautta henkilökohtaistamisen mukaan. Opintojen alussa opiskellaan aluksi teoriaa sekä käytännön harjoituksia. Koulutuksen aikana lähijaksot sekä työssäoppimisjaksot vuorottelevat, jotta opiskelijat pääsevät vaihtamaan kokemuksiaan ja malleja erilaisista tavoista tehdä työtä. Opintojen alussa opiskelija ja vastuuopettaja tekevät yhdessä opiskelijalle henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman (HOKS). Siinä huomioidaan opiskelijan tavoitteet ja aikaisempi osaaminen.

Koulutus toteutetaan monimuotokoulutuksena, mikä muodostuu lähiopetuksesta, itsenäisestä etäopiskelusta, verkko-opinnoista ja työpaikalla tapahtuvasta oppimisesta.

Koulutus sopii sinulle, jos:
* olet kiinnostunut työskentelemään kodinhuoltajana
* sinulla on hyvä suullinen suomen kielen taito
* sinulla on hyvä terveys
* kykenet itsenäiseen työskentelyyn ja olet vastuuntuntoinen
* olet asiakaspalveluhenkinen
* sinulla on TE-toimiston toteama koulutustarve

Hakuaika
01.07.2022 - 11.10.2022

Lisätietoja antaa
Minna Lax, puh. 040 1908 166 tai minna.lax@lhkk.fi

Koulutukseen haetaan verkkopalvelussa: www.te-palvelut.fi, Oma asiointi. Hakemus on sitova eli sitä ei voi perua ilman pätevää syytä.

Koulutukseen valinta perustuu hakemuksessa esitettyihin tietoihin ja haastatteluun, johon lähetetään erillinen kutsu. Täytä hakemus huolellisesti ja kerro mm. miksi olet kiinnostunut tästä koulutuksesta ja miten tämä edistää työllistymistäsi. Hakuajan päättymisen jälkeen koulutusvalintojen etenemistä voi seurata TE-palvelujen Oma asiointi -verkkopalvelun kautta.Lisätietoja hakemisesta ja koulutuksen aikaisista etuuksista antaa TE-palvelun koulutusneuvonta puh. 0295 020 702 (ma - pe klo 9.00 - 16.15), koulutusneuvonta@te-toimisto. fi ja www.facebook.com/koulutusneuvonta.

Forssan ammatti-instituutti &
Faktia Oy
Postiosoite:  PL 12, 30101 Forssa
Käyntiosoite: Saksankatu 27

sähköposti: kirjaamo@lhkk.fi

Keskus p. 040 7130 555
avoinna ma-to klo 8-15 ja pe 8-14

Opintotoimisto p. 03 245 7392
koulutussihteeri@lhkk.fi 
ma-to klo 9-15

Hakijapalvelut p. 03 245 7393
hakijapalvelut@lhkk.fi

Tietosuoja