Valitse sivu

FORSSAN AMMATTI-INSTITUUTTI | FAKTIA OY

LOUNAIS-HÄMEEN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ

Asiakaspalvelun monet polut (työvoimakoulutus)
Hae koulutukseenAvaa PDF
Toteutus
Tämän sinulle henkilökohtaisesti räätälöidyn koulutuksen avulla voit saada valmiuksia työllistyä asiakaspalvelutehtäviin alueen hyvin työllistäville aloille kuten sosiaali- ja terveysalalle, palvelu- sekä tekniikan alojen eri työtehtäviin.

Koulutus on suunnattu TE-toimiston eri asiakasryhmille mm. nuoret, maahanmuuttajat sekä uutta alaa etsivät työnhakijat.

Koulutuksen tavoitteena on tukea työllistymistäsi. Koulutus suunnitellaan yhdessä kanssasi vastaamaan oppimistavoitteistasi. Käytössäsi on koulutustarjotin, josta yhdessä vastuuopettajasi kanssa pääset valitsemaan sinua kiinnostavia opintoja.

Opinnot voivat rakentua monimuoto-opiskelusta, lähiopetuksesta, etäopetuksesta, verkko-opinnoista, projektitöistä sekä työpaikalla järjestettävästä koulutuksesta. Opintoihin sisältyy urasuunnittelua, joilla tuetaan yrittäjyysvalmiuksia tai jatko-opintoihin hakeutumista. Osaamisesi otetaan huomioon koulutusta suunniteltaessa, koulutuksen sisältö ja kesto vaihtelevat sen mukaan.

Kuvaus
Aloitus jaksolla vahvistetaan digitaitoja ja perehdytään sähköiseen asiointiin sekä työkunnon kehittämiseen ylläpitämiseen. Jaksolla on mahdollisuus suorittaa työpaikalla vaadittavat lupa- ja korttikoulutukset. Maahanmuuttajilla on mahdollisuus osallistua suomenkielisen ammattisanaston opetteluun. Koulutus sisältää työelämätaitoja, työyhteisötaitoja, asiakaspalvelua, taloudellista toimintaa, sisäistä yrittäjyyttä ja uraohjausta sekä yleisiä työelämässä tarvittavia digitaitoja.

Hakuaika
01.01.2020 - 15.04.2021

Lisätietoja antaa
Melina Jokila puh. 040 3474082 melina.jokila@lhkk.fi.

Lisätietoja hakemisesta ja koulutuksen aikaisista etuuksista antaa Työlinjan koulutusneuvonta puh. 0295 020 702
(ma - pe klo 9.00 - 16.15), koulutusneuvonta@tetoimisto. fi ja www.facebook.com/koulutusneuvonta.

Koulutukseen hakeudutaan Internetin kautta: www.te-palvelut.fi. Koulutukseen valinta perustuu hakemuksessa esitettyihin tietoihin ja haastatteluun, täytä hakemus huolellisesti ja kerro mm. miksi olet kiinnostunut tästä koulutuksesta ja miten tämä edistää työllistymistäsi. Valintatiedot lähetetään kirjeitse ja ne ovat nähtävillä myös sähköisissä palveluissa (www.te-palvelut.fi).

Forssan ammatti-instituutti &
Faktia Oy
Postiosoite:  PL 12, 30101 Forssa
Käyntiosoite: Saksankatu 27

sähköposti: kirjaamo@lhkk.fi

Keskus p. 040 7130 555
avoinna ma-to klo 8-15 ja pe 8-14

Opintotoimisto p. 03 245 7392
koulutussihteeri@lhkk.fi 
ma-to klo 9-15

Hakijapalvelut p. 03 245 7393
hakijapalvelut@lhkk.fi

Työelämäpalvelut p. 03 245 7395
asiakaspalvelu@lhkk.fi

Tietosuoja