Valitse sivu

FORSSAN AMMATTI-INSTITUUTTI | FAKTIA OY

LOUNAIS-HÄMEEN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ

Minustako koodauksen ammattilainen? /Ohjelmointi 45 osp (työvoimakoulutus)
Hae koulutukseenAvaa PDF
Kohderyhmä
Koulutus on suunnattu TE-toimiston asiakkaille, jotka ovat kiinnostuneita ohjelmoinnista. Koulutuksessa lähdetään liikkeelle alkeista eli aikaisempaan osaamista ohjelmoinnista ei tarvita. Hyvät tietokoneen käyttötaidot ovat eduksi koulutuksessa.

Toteutus
Opiskelu tapahtuu monimuoto-opiskeluna, jossa on lähi- ja verkko-opetusta, ohjattuja harjoituksia ja projekteja, sekä työelämässä tapahtuvaa oppimista.

Opintoihin sisältyy myös urasuunnittelua, jolla tuetaan opiskelijan työllistymistä, yrittäjyysvalmiuksia tai jatko-opintoihin hakeutumista. Opiskelijan osaaminen otetaan huomioon koulutusta suunniteltaessa, koulutuksen sisältö ja kesto vaihtelevat sen mukaan

Kuvaus
Ohjelmoinnin osaajille on työelämässä kysyntää. Koulutusjakson aikana opiskellaan eri ohjelmointikieliä (esim. Python, Java, JavaScript, C++, C#) ja niiden käyttöä. Lisäksi suunnitellaan, toteutetaan ja ohjelmoidaan tietokantoja, toteutetaan verkkosivuja, ohjelmoidaan graafisia käyttöliittymiä, käytetään erilaisia kehitysympäristöjä sekä toteutetaan sähköinen asiointipalvelu. Samalla perehdytään ohjelmointiprosessin dokumentointiin ja ohjelmistojen testaukseen. Koulutus tarjoaa sinulle valmiudet työllistyä IT-alalle ohjelmointitehtäviin tai mahdollisesti lähteä opiskelemaan ohjelmointia lisää esim. jatko-opinnoissa. Koulutuksen aikana suoritetaan tieto- ja viestintätekniikan perustutkinnon Ohjelmointi -tutkinnon osa (45 osp).

Hakuaika
01.12.2020 - 24.02.2021

Lisätietoja antaa
Vastuuopettaja Olli Merinen puh. 046 923 6123, olli.merinen@lhkk.fi.

Haku työvoimakoulutukseen tapahtuu TE-palvelujen kautta täyttämällä sähköinen hakulomake. Sähköiseen hakulomakkeeseen pääset kirjautumalla TE-palveluiden sähköiseen Oma asiointi -palveluun.

Lisätietoja koulutukseen hakeutumisesta ja koulutuksen aikaisista etuuksista saat valtakunnallisesta TE-puhelinpalvelun Koulutusneuvonnasta, p. 0295 020 702

Forssan ammatti-instituutti &
Faktia Oy
Postiosoite:  PL 12, 30101 Forssa
Käyntiosoite: Saksankatu 27

sähköposti: kirjaamo@lhkk.fi

Keskus p. 040 7130 555
avoinna ma-to klo 8-15 ja pe 8-14

Opintotoimisto p. 03 245 7392
koulutussihteeri@lhkk.fi 
ma-to klo 9-15

Hakijapalvelut p. 03 245 7393
hakijapalvelut@lhkk.fi

Työelämäpalvelut p. 03 245 7395
asiakaspalvelu@lhkk.fi

Tietosuoja