Valitse sivu

LOUNAIS-HÄMEEN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ

Kuormausnosturin käyttö asennustyössä, osatutkinto
Hae koulutukseenAvaa PDF
Tutkinto
Maarakennusalan ammattitutkinto
Tutkintotyyppi
Ammattitutkinto
Kohderyhmä
Koulutus on tarkoitettu kuorma-auton kuljettajille, jotka käyttävät yli 25 tm kuormausnosturia työssään.

Kuvaus
Koulutuksen tavoitteena on, että kuorma-autonkuljettaja, joka käyttää yli 25 tm kuormausnosturia työssään, tuntee kuormausnosturia koskevan lainsäädännön periaatteet, omaa turvallisuusajattelun perusteet kuormausnosturia käytettäessä sekä hallitsee kuormausnosturin ja käyttöhydrauliikan perusrakenteet. Lisäksi hän ymmärtää ajoneuvon vakauteen ja painopisteeseen vaikuttavat seikat ja ymmärtää asennustyössä vaadittavat vaatimukset.

Koulutuspäivän on tarkoituksena valmentaa suorittamaan ”kuormausnosturikortti” MAARAKENNUSALAN AMMATTITUTKINNON OSA: KUORMAUSNOSTURIN KÄYTTÖ ASENNUSTYÖSSÄ

Kuormanosturin käyttö asennustyössä (yli 25tm), näyttötutkintona on mahdollista suorittaa koulutuksen jälkeen, omalla kalustolla. Näyttö tulee sopia myöhemmin suoritettavaksi. HUOM! Osatutkinto edellyttää, että on suorittanut hätäensiapukurssin (8 t) tai osaa vastaavan kurssin mukaiset ensiaputoimet.

Hakuaika
Jatkuva haku

Kustannukset opiskelijalle
Hinta 640 €, sisältää teoriapäivän ja työnäytön, lukupaketin, kuormausnosturikorttimaksun. Teoriapäivän ajankohta sovitaan erikseen.

Hintaan ei sisälly osatutkinnon uusimista. Teoriakokeen uusiminen oppilaitoksessa 50 €/hlö. Työnäytön uusinnan arviointi 100 €/hlö+ kouluttajan kustannukset.

Lisätietoja antaa
Tapani Hara, p. 050 3134 850, tapani.hara@lhkk.fi

Forssan ammatti-instituutti &
Faktia Oy
Postiosoite:  PL 12, 30101 Forssa
Käyntiosoite: Saksankatu 27

sähköposti: kirjaamo@lhkk.fi

Neuvonta p. 040 7130 555
avoinna ma-to klo 8-15 ja pe 8-14

Opintotoimisto p. 03 245 7392
koulutussihteeri@lhkk.fi 
ma-to klo 9-15

Hakijapalvelut p. 03 245 7393
hakijapalvelut@lhkk.fi

Tietosuoja