Valitse sivu

FORSSAN AMMATTI-INSTITUUTTI | FAKTIA OY

LOUNAIS-HÄMEEN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ

Kuormausnosturin käyttö asennustyössä (ammattipätevyyskoulutus)
Hae koulutukseenAvaa PDF
Tutkinto
Maarakennusalan ammattitutkinto
Tutkintotyyppi
Ammattitutkinto
Kohderyhmä
Koulutus on tarkoitettu kuorma-auton kuljettajille, jotka käyttävät yli 25 tm kuormausnosturia työssään. Koulutuksesta merkitään 1 pv TraFicom:n ylläpitämään ammattipätevyysrekisteriin, koulutukseen voi osallistua myös ilman merkintää. Ajokortti mukaan koulutuspäivälle.

Kuvaus
Koulutuksen tavoitteena on, että kuorma-autonkuljettaja, joka käyttää yli 25 tm kuormausnosturia työssään, tuntee kuormausnosturia koskevan lainsäädännön periaatteet, omaa turvallisuusajattelun perusteet kuormausnosturia käytettäessä sekä hallitsee kuormausnosturin ja käyttöhydrauliikan perusrakenteet. Lisäksi hän ymmärtää ajoneuvon vakauteen ja painopisteeseen vaikuttavat seikat ja ymmärtää asennustyössä vaadittavat vaatimukset.

Koulutuspäivän on tarkoituksena valmentaa suorittamaan ”kuormausnosturikortti” MAARAKENNUSALAN AMMATTITUTKINNON OSA: KUORMAUSNOSTURIN KÄYTTÖ ASENNUSTYÖSSÄ

Kuormanosturin käyttö asennustyössä (yli 25tm), näyttötutkintona on mahdollista suorittaa koulutuksen jälkeen, omalla kalustolla. Näyttö tulee sopia myöhemmin suoritettavaksi. HUOM! Osatutkinto edellyttää että omaa työturvallisuuskortin ja on suorittanut hätäensiapukurssin (8 t) tai hallitsee niissä vaadittavat taidot.

Hakuaika
Jatkuva haku

Kustannukset opiskelijalle
Hinta 640 €, sisältää teoriapäivän ja työnäytön, lukupaketin, kuormausnosturikorttimaksun sekä rekisteröintimaksun. Teoriapäivän ajankohta sovitaan erikseen.

Hintaan ei sisälly osatutkinnon uusimista. Teoriakokeen uusiminen oppilaitoksessa 50 €/hlö. Työnäytön uusinnan arviointi 100 €/hlö+ kouluttajan kustannukset.

Jos osallistut vain Trafin ammattipätevyyspäivään hinta on 140 € + alv.

Lisätietoja antaa
Tapani Hara, p. 050 3134 850, tapani.hara@lhkk.fi

Forssan ammatti-instituutti &
Faktia Oy
Postiosoite:  PL 12, 30101 Forssa
Käyntiosoite: Saksankatu 27

sähköposti: kirjaamo@lhkk.fi

Keskus p. 040 7130 555
avoinna ma-to klo 8-15 ja pe 8-14

Opintotoimisto p. 03 245 7392
koulutussihteeri@lhkk.fi 
ma-to klo 9-15

Hakijapalvelut p. 03 245 7393
hakijapalvelut@lhkk.fi

Työelämäpalvelut p. 03 245 7395
asiakaspalvelu@lhkk.fi

Tietosuoja