Valitse sivu

FORSSAN AMMATTI-INSTITUUTTI | FAKTIA OY

LOUNAIS-HÄMEEN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ

Media-alan ammattitutkinto, osaamisalana audiovisuaalinen viestintä
Hae koulutukseenAvaa PDF
Tutkinto
Media-alan ammattitutkinto
Tutkintotyyppi
Ammattitutkinto
Koulutuksen ajankohta
25.02.2021 - 23.09.2022
Kohderyhmä
Tee musiikkituottamisen, videokuvauksen ja äänitekniikan uraunelmista totta media-alan ammattitutkinnon opinnoilla Forssassa.

Ääniopettajana kurssilla toimii Mika Haapasalo. Mika vaikuttaa kitaristina ja säveltäjänä Happoradio-yhtyeessä ja hänellä on laajalti kokemusta musiikin tuottamisesta, sekä yli 20 vuoden historia äänistudioyrittäjänä.

Opintoihin osallistumisen edellytyksenä on, että sinulla on alan peruskoulutus, alan pitkä työkokemus tai alan vahva tuntemus.

Toteutus
Monimuoto-opetuksena toteutettava koulutus sisältää 24 lähipäivää, verkko-opiskelua sekä käytännön työtä työpaikalla, yrittäjänä tai koulutussopimuspaikassa.
Media-alan ammattitutkinto muodostuu yhdestä pakollisesta tutkinnon osasta, yhdestä osaamisalan pakollisesta tutkinnon osasta sekä kahdesta valinnaisesta tutkinnon osasta.
Lähiopetusta on 1-2 päivää kuukaudessa, joka kuukauden ensimmäinen torstai. Koulutuksen kesto on noin puolitoista vuotta.
• Musiikin tuottaminen studiossa
• Musiikin taiteellinen tuotanto ja studiotyö
(editointi, ohjelmointi, äänitys- ja miksaustekniikat, masterointi)
• Videotuotannon ja editoinnin perusteet

Opiskelua varten tarvitset tietokoneen ja verkkoyhteyden. Saat media-alan opintojen ajaksi käyttöösi Adoben ohjelmistolisenssit oppilaitoksesta.

Hakuaika
01.11.2020 - 07.02.2021

Kustannukset opiskelijalle
Koulutus on mahdollista suorittaa oppisopimuskoulutuksena, jolloin opiskelijalla tulee olla soveltuva alan työpaikka. Oppisopimuskoulutus on maksutonta sekä opiskelijalle että työnantajalle. Yrittäjälle voidaan tehdä yrittäjän oppisopimus.

Koulutus voidaan suorittaa myös koulutussopimuksella alan yrityksessä, jossa opiskelija tekee osan opinnoista työnantajalle. Koulutussopimuksella työnantajalle tehtävä on palkatonta työssäoppimista. Koulutussopimuksella suoritettavan koulutuksen osallistumismaksu on 640 €.

Työttömyysetuudella opiskelu. Selvitä, täyttyvätkö työttömyysetuudella opiskelun ehdot osaltasi. Ota yhteyttä omaan TE-toimistoosi ennen opintoihin hakeutumista.

Kysy muista opiskeluvaihtoehdoista vastuuopettaja Petri Kujamäeltä.

Opiskelun henkilökohtaistaminen
Opiskelijalle laaditaan henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma (HOKS), jossa määritellään opiskelun sisältö ja aikataulu sekä näyttötilaisuudet.

Opiskelija, jolla on kattava ja monipuolinen ammatillinen osaaminen, voi osoittaa ammattitaitonsa myös suoraan näytöissä, ilman osallistumista valmistavaan koulutukseen.

Koulutus alkaa, jos opiskelijaryhmässä on 12 opiskelijaa. Max. Osallistujamäärä 15 opiskelijaa.

Lisätietoja antaa
Vastuuopettaja Petri Kujamäki, 040 8225 689, petri.kujamaki@lhkk.fi

Forssan ammatti-instituutti &
Faktia Oy
Postiosoite:  PL 12, 30101 Forssa
Käyntiosoite: Saksankatu 27

sähköposti: kirjaamo@lhkk.fi

Keskus p. 040 7130 555
avoinna ma-to klo 8-15 ja pe 8-14

Opintotoimisto p. 03 245 7392
koulutussihteeri@lhkk.fi 
ma-to klo 9-15

Hakijapalvelut p. 03 245 7393
hakijapalvelut@lhkk.fi

Työelämäpalvelut p. 03 245 7395
asiakaspalvelu@lhkk.fi

Tietosuoja