Valitse sivu

FORSSAN AMMATTI-INSTITUUTTI | FAKTIA OY

LOUNAIS-HÄMEEN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ

Elintarviketeknologian osaaja (työvoimakoulutus)
Hae koulutukseenAvaa PDF
Koulutuksen ajankohta
22.10.2020 - 31.01.2021
Toteutus
Opetus koostuu lähi- ja verkko-opetuksesta, työsalityöskentelystä, vierailuista alan yrityksiin sekä työssä tapahtuvasta oppimisesta.

Kuvaus
TÄSMÄOPEILLA JA TEKEMISELLÄ ALAN OSAAJAKSI
Oletko ajatellut, jos sinäkin olisit tulevaisuudessa yksi monista elintarvikealan osaajista, lihan käsittelyn ja lihatuotteiden valmistamisen ammattilainen?

Koulutuksen aikana opit, kuulet, näet ja koet mm.:
• erilaisten lihajalosteiden valmistamista
• alan prosesseja
• sesonkituotteita
• erityisruokavalioita
• pakkaamista lakisääteisine merkintöineen
• elintarviketilojen puhtaanapitoa
Koulutuksesta saat uutta oppia myös ravintola- ja cateringalalla työskentelyyn.

Koulutukseen sisältyy Elintarvikealan perustutkinnon Elintarviketuotannossa toimimisen tutkinnon osan suoritus (30 osp), jonka näyttö toteutetaan aidoissa
työympäristöissä alan yrityksissä. Hyväksytyn näytön perusteella saat osatutkintotodistuksen sekä omaat erinomaisen tietopohjan alalla työskentelyyn tai
opintojen jatkamiseen.

Hakuaika
01.06.2020 - 11.10.2020

Opiskelun henkilökohtaistaminen
.

Lisätietoja antaa
Minna Mäkinen, opettaja elintarvikeala p. 040 3474070 minna.makinen@lhkk.fi
Koulutustunnus on 685397.

Tietoja työvoimakoulutuksista ja koulutuksen aikana maksettavista taloudellisista etuuksista saa puhelinnumerosta 0295 020 702 tai koulutusneuvonta@te-toimisto.fi.

Forssan ammatti-instituutti &
Faktia Oy
Postiosoite:  PL 12, 30101 Forssa
Käyntiosoite: Saksankatu 27

sähköposti: kirjaamo@lhkk.fi

Keskus p. 040 7130 555
avoinna ma-to klo 8-15 ja pe 8-14

Opintotoimisto p. 03 245 7392
koulutussihteeri@lhkk.fi 
ma-to klo 9-15

Hakijapalvelut p. 03 245 7393
hakijapalvelut@lhkk.fi

Työelämäpalvelut p. 03 245 7395
asiakaspalvelu@lhkk.fi

Tietosuoja