Valitse sivu

FORSSAN AMMATTI-INSTITUUTTI | FAKTIA OY

LOUNAIS-HÄMEEN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ

Kuormausnosturin käyttö asennustyössä (ammattipätevyyskoulutus)
Hae koulutukseenAvaa PDF
Tutkinto
Maarakennusalan ammattitutkinto
Tutkintotyyppi
Ammattitutkinto
Koulutuksen ajankohta
05.06.2020 - 05.06.2020
Kohderyhmä
Kuormausnosturin käyttö asennustyössä on yksi erillisenä tai ylimääräisenä suoritettava osa (ajoneuvonosturinkuljetuksen osaamisalasta) maanrakennusalan ammattitutkinnosta. Osan suorittaminen antaa kuormausnosturin käyttäjälle Valtioneuvoston asetuksen (403/2008 § 14) mukaisen pätevyyden, joka vaaditaan kuljettajalta silloin, kun hän käyttää kuormamomentiltaan yli 25 tonnimetrin kuormausnosturia muuhun kuin pääasiassa ajoneuvon kuormaamiseen.

Toteutus
Koulutuksen kesto on 2 päivää ja se koostuu teoriapäivästä kokeineen sekä työnäytöstä, joka järjestetään myöhemmin joko oppilaitoksessa tai sovitulla työmaalla. Osallistujalle toimitetaan oppilaitoksesta etukäteen luettavaksi itseopiskelupaketti. Teoriapäivään on varattava mukaan 1 valokuva kuormausnosturikorttia varten.

Koulutuksia voidaan järjestää myös työnantajan tiloissa sopimuksen mukaan.

Kuvaus
Koulutuksen sisältö on maanrakennusalan ammattitutkinnon näyttötutkinnon perusteiden mukainen. Osan suorittamisesta annetaan osatutkintotodistus.

HUOM! Osatutkinto edellyttää että omaa työturvallisuuskortin ja on suorittanut hätäensiapukurssin (8 t) tai hallitsee niissä vaadittavat taidot.

Hakuaika
Jatkuva haku

Kustannukset opiskelijalle
Hinta 640 €, sisältää teoriapäivän ja työnäytön, lukupaketin, kuormausnosturikorttimaksun sekä rekisteröintimaksun. Hintaan ei sisälly osatutkinnon uusimista. Teoriakokeen uusiminen oppilaitoksessa 50 €/hlö. Työnäytön uusinnan arviointi 100 €/hlö+ kouluttajan kustannukset.

Opiskelun henkilökohtaistaminen
Opiskelijalle laaditaan henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma (HOKS), jossa määritellään opiskelun sisältö ja aikataulu sekä näyttötilaisuudet. Opiskelija, jolla on kattava ja monipuolinen ammatillinen osaaminen, voi osoittaa ammattitaitonsa myös suoraan näytöissä, ilman osallistumista valmistavaan koulutukseen.

Lisätietoja antaa
Hannu Pitkänen, p. 040 3474051, hannu.pitkanen@lhkk.fi

Forssan ammatti-instituutti &
Faktia Oy
Postiosoite:  PL 12, 30101 Forssa
Käyntiosoite: Saksankatu 27

sähköposti: kirjaamo@lhkk.fi

Keskus p. 040 7130 555
avoinna ma-to klo 8-15 ja pe 8-14

Opintotoimisto p. 03 245 7392
koulutussihteerit@lhkk.fi 
ma-to klo 9-15

Hakijapalvelut p. 03 245 7393
Työelämäpalvelut p. 03 245 7395
asiakaspalvelu@lhkk.fi

IMS

Tietosuoja